| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
|||
|
|||
|
Всім привіт.
Мрію про гарні груди, планую ОП на березень. На консультаціях ще не була, зараз лише вивчаю лікарів. Дуже сподобалися роботи підтяжки лікаря Юрченко. Скидала йому фото в повідомлення, сказав одразу якірну підтяжку та імпланти Фото моїх грудей та бажаних скидаю нижче Обрала результат з приближеним вихідником Можливо мені тут порадять хорошого лікаря в Одесі, бо їхати в Київ доволі далеко |
|
|
|||
|
|||
|
Привіт, подивіться роботи доктора Патлажана Генадія. у нього гарні роботи з підтяжками.
|
|
|
|||
|
|||
|
мені Мильников майже відмовив. в мене тубулярна грудь і також потрібна підтяжка. сказав, що йому треба подумати чи візьметься. спочатку я засмутилась, а потім вирішила, зо навідь якщо і погодиться-я не піду туди, де не впевнені в результаті
завтра йду до Коленди та Тер-Нікогосяну, послухаю, що вони скажуть |
|
|
|||
|
|||
|
І що вони вам порадили?
Мені Мельнікова роботи щось і не подобаються На фото дуже видно асиметрію, якщо це його кращі роботи то які тоді що він не виставляє Мені взагалі в Одесі не сподобався ще ніхто, а було б дуже зручно операцію зробити саме там |
|
|
|||
|
|||
|
я вибрала Коленду Костянтина, дуже сподобався)
конса була 30-40 хвилин, він відповів на всі мої запитання, зробив заміри, підібрав імпланти. запропонував 2 розміри на вибір, сказав, що вже на столі буде вирішувати які краще підійдуть. доступ через ореолу, буде руйнувати складку зсередини, підтягувати по соску...якщо потрібно-зробить ще вертикальний розріз, але запропонував спробувати без нього і якщо через 3-4 місяці буде зайва шкіра-він його зробить під місцевою анастезією Тер-Нікогосян не сподобався. по перше в нас різні смаки, він мені прям таки тулив круги)) а я хочу анатоми. по друге він запропонував лише якірну та показував свої роботи... на мій розсуд він її робить коли потрібно і коли ні... в деяких випадках можно обійтись і по ореолі , або і зовсім без підтяжки та і сама конса була така собі... |
| Відповідь |
| Параметри теми | |
|
|