| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
||||
|
||||
|
@ilvery, я бы месяцев до трех не кипишила
Потом, думаю, косяки однозначно уже понятны. Добавлено через 4 минуты @ilvery, так а что делать? Лечить невралгию) НПС пить, например. У меня несколько раз была невралгия. В принципе, она довольно легко лечится. 2-3 недели и все. Физиотерапия помогает. |
|
|
|||
|
|||
|
@Alesia _Asya, а чем лечили невралгию? а то мне врач выписал НПС на 5 дней и от спазма табл на 10 дней. Сказал на мануальную терапию ходить, но с грудью еще рано. Хотя вот через 1,5 недели ей уже будет 3 месяца
|
|
|
||||
|
||||
|
@ilvery, вот как раз тоже пила НПС (один раз колола дома вместо таблеток), мидокалм для миорелаксации, магнитная физиотерпия или микротоки в поликлинике.
После лекарств, когда полегче будет, желательно делать дома упражнения на растяжку грудных мышц, но тут вам нужно с доктором согласовать. Можно ли уже. Они в принципе делаются медленно, аккуратно. Это не качание мышц в зале. Можно еще магний +В6 пропить. Востаннє редагував Alesia _Asya: 03.12.2022 о 15:59. |
|
|
|||
|
|||
|
Добрий день. Таке питання скільки часу у вас були больові відчуття у грудях після операції. В мене пройшло три місяці але при нахилу вперед і коли напииклад я лижу і просто перевертаюсь на іншу сторону бувають больові відчуття. І я незнаю чи це нормально . Контакт з своїм лікарем я не маю так як робила груди в Чехії і все що можу зробити написати їм на офіціальну адресу клініки імейл. А вчора мене чоловік підняв на руки і трохи прижав грудь до себе і знизу груді є легка біль . Думаю тепер чи нормальні такі легкі болі в грудях ?
Дякую на перед за допомогу |
|
|
||||
|
||||
|
@Vallli, моя думка, що в ранній період таке може бути але залежить від інтенсивності цих больових відчуттів.
Якщо сильно і часто виникають то треба очну консультацію в лікаря. Я сплю на животі, на боці і якщо залежу довго то є дискомфорт але він проходить за зразу як перевертаюсь на спину. При стисканні інколи буває не дуже приємно але не болить. Востаннє редагував Share: 05.01.2023 о 18:17. |
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
![]() . Побачимо як буде далі. Була вчора у гінеколога він подивився ще заодно груди і сказав що все в нормі виглядає і на дотик теж все супер. Каже що до 6 місяців взагалі нема за що переживати .
|
| Дякую: | ||
Share (07.01.2023) | ||
|
|
|||
|
|||
|
Девочки ранее я писала про свои горбы
так вот, грудь очень меняеться в форме))) и меня это очень радует )) отеки сходят, распушилась) рано я начала паниковать )
|
|
|
|||
|
|||
|
Всім привіт, я тут новенька. Ще в процесі реабілітації (всього тиждень)
Прочитала майже весь форум по всім напрямкам. І цікавить таке питання: Деякі дівчатка пишуть, що "літають" вже на 3й день після операції. В описі до своїх операцій вказують лікаря, імплант, і доступ (ЗАГАЛОМ НІХТО НЕ ПИШЕ ЧИ ПІД ЗАЛОЗУ ЧИ ПІД М'ЯЗ). А це, мені здається принципові речі під час реабілітації. ЧОМУ ТАК?) |
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
А Вы у кого делали, какие импланты ставили? Как все прошло? Было бы интересно почитать свежий отзыв |
| Відповідь |
| Параметри теми | |
|
|