| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
||||
|
||||
|
@Lina, поки що особливих змін ще не бачу)
Зразу післяоперації було легко, швидко відновилась і почала багато рухатись, робити домашні справи, водити авто. На цьому зупинилось. Груди ще набряклі, дискомфорт є. Казав лікар до місяця часу нічого не очікувати. Фото сьогоднішні 16-й день пісоя ОП. |
|
|
||||
|
||||
|
@FloverV, шовчики є під стріпами, я відчуваю їх після того як зняли шви, попікають ще але вони рівненькі і невеликі.
Лікар казав, що старався, він класний як спеціаліст і як людина. Я йому довіряю ![]() Надіюсь що буду мазати гелем і вони стануть майже непомітні)) |
|
|
|||
|
|||
|
Дуже круто! Підкажіть, а ви реабілітацію ( перші дні) сама проходили, чи вам хтось допомогав? Думаю, чи впораюсь одна
|
|
|
||||
|
||||
|
@Buba, вранці після сну чоловік допомагав вставати перших 2 дні, все інше сама)
Все залежить від особливості організму і больового порогу. Дехто тиждень лежить не рухається, а я в день виписки вже прогулялась по місту і кожного ходила кудись по справах. Лікар рекомендує чим більше рухатись щоб швидше сходив набряк і проходила реабіл. |
|
|
||||
|
||||
|
Місяць після оп, груди почали мінятись. Права опустилась, а ліва ще ні і форма відрізняється ніби зажата. (фото дзеркальне зліва на фото права грудь, а справа ліва)
Як вам вигляд ? хто читає мою тему)
Востаннє редагував Share: 13.10.2022 о 04:11. Причина: Перевернуті фото |
| Дякую: | ||
ilvery (13.10.2022) | ||
| Відповідь |
| Параметри теми | |
|
|