| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
||||
|
||||
|
Привіт! Тиждень після операції, перша і єдина перев’язка. Шви вже чухаються значить гоїться, і виглядають як ниточки, не віриться, що так гарно
![]() Сказати, що задоволена то нічого не сказати. Лікар топ ![]() Рухливість на 80%, єдине після ночі перші пів год важко поки розрухаюсь. Востаннє редагував Share: 21.09.2022 о 15:18. |
| Дякую: | ||
Alesia _Asya (21.09.2022) | ||
|
|
||||
|
||||
|
@FloverV, ці ниточки сині тоненькі це шви, разом з тим є фломастер бо ще в душі не була після оп, і також маю слід алергічний від пластера.
Голову мила на 4-й день сидячи у ванні на колінах, нахилила вперед, чоловік допомагав трохи рушник зав’язувати ![]() Зараз вже повністю рухаю руками вище голови і воджу авто. Дискомфорт є звісно але без болей |
|
|
|||
|
|||
|
Привіт! Як Ваше самопочуття? Чи пройшли больові відчуття?
|
|
|
||||
|
||||
|
Привіт! У Вас чудовий результат!
Не забувайте ділитись з нами) |
|
|
||||
|
||||
|
@FloverV, Привіт
![]() Не можу сказати, що зовсім пройшли. Є ще набряк і дискомфорт але в мене був довгий переліт додому бо живу не в Україні, то дорога і багаж також дали своє. 26.09 перед відльотом зняли шви, сказав лікар клеїти смужки пластиру післяопераційного, щось таке як тейпи за принципом дії як я зрозуміла. Це щоб шкіра в області швів не розтягувалась при рухах. Також купила гель для зменшення видимості швів. |
| Відповідь |
| Параметри теми | |
|
|