| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
||||
|
||||
|
Дякую!!!
![]() Створила свою тему називається «сісі Якобчук 14.09.22» Востаннє редагував Share: 15.09.2022 о 17:27. |
| Дякую: | ||
Alesia _Asya (16.09.2022) | ||
|
|
||||
|
||||
|
Дівчата в кого був пластир на всю грудь під компрою?
Коли ви вперше побачили як виглядають груди після операції ? Я своїх новеньких ще не бачила через той пластир������ Востаннє редагував Share: 15.09.2022 о 22:29. |
|
|
||||
|
||||
|
Привіт! 16.09.22 витягнули дренаж і зняли пластир. Сісі вийшли красиві))
|
|
|
||||
|
||||
|
@ilvery, спина болить від припіднятого положення тіла, так є і мене теж боліла. Тому в першу ніч після операції я спала на рівному ліжку щоб спина не боліла, так положила мене медсестра.
Другу вдома вже з трьома подушками (одна під спину і дві під голову і шию) шоб набряк сходив сказав док. |
|
|
||||
|
||||
|
@Share, ничего себе у вас экип...) У меня была компра после оп и стрипы на швах. Ни пластырей, ни дренажей.
Добавлено через 2 минуты @ilvery, спина болит от неправильного положения тела лежа. Нужно искать более удобную позу, подушки подкладывать или валики. |
Share (16.09.2022) | ||
|
|
||||
|
||||
|
@Alesia _Asya, кожен лікар має свою стратегію) мій сказав, що дренажі допомагають вийти лишній рідині і від того швидше зійде набряк і пройде реаба.
Пластир був щоб закріпити дренаж, додому пішла з самою компрою і заклеєними швами. Через тиждень призначив перев’язку) |
Vika14 (03.10.2024) | ||
|
|
|||
|
|||
|
Всем привет!
Наконец-то прошли мои два месяца и я сняла компру!!! Я счастлива! Все красивое и по виду естественное! Восторг! Напомню…. Ставила Мотива 440мл. Круглый, ергономические. Установка под мышцу Но, до сих пор есть дискомфорт над правой грудью. Она у меня и во время операции, по словам врача была проблемной, кровоточила И после операции дико болела в том же месте, где и сейчас Вот все хорошо, но при напряжении мышцы или резкого движения чувствую легкую боль. Это нормально? Когда это пройдёт? Врач на мои слова особо никак не ответил. Может это и не проблема, но мне как-то страшновато |
| Відповідь |
| Параметри теми | |
|
|