| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
|||
|
|||
|
@glor_i_ya, Грудь шикарная, мне очень нравится. И сделана 31 декабря?!?! Это высокий профиль? А можно новые фото сделать? Скоро же год после опи.
Добавлено через 1 час 32 минуты @Анна С., привет. Какой у тебя был ог до опи? Востаннє редагував Olhar: 26.11.2021 о 18:24. |
|
|
||||
|
||||
|
Привіт, кралечки!
У мене сьогодні 3 місяці після операції. Ділюся свіжими фото. Швами я не задоволена, вони величезні, широкі, різні. Хоча і виглядають набагато краще.. Стратадерм наношу зранку і ввечері з першого ж дня, коли зійшли всі скоринки. Нижній полюс нарешті поступово округляється. Востаннє редагував Анна С.: 14.12.2021 о 11:12. |
| Дякую: | ||
Людмила Харьков-35 (14.12.2021) | ||
|
|
||||
|
||||
|
Якщо відверто, то я не так вже і задоволена. Дивлюся на свої фото анфас і бачу той результат, на який я під час консультації вказувала: "От так я точно не хочу!" Маю на увазі те, що соски роз'їхалися і дивляться в сторони. Ми тоді порівнювали фото різних робіт і я пояснювала, що хочу щоби соски дивилися вперед і в пріоритеті не вузька міжгрудка, а положення сосків ближче один до одного, навіть узгодили, що при цьому імпланти будуть більше виступати по боках, - я тоді так зраділа, що ми порозумілися.. Лікар навіть нотатки записував.
Просила не занижувати нижню складку, щоб імпланти були вище розташовані, ЩОБИ СОСКИ НЕ ВТЕКЛИ ВГОРУ.. В результаті, маю ті самі косяки, як і у інших - соски дивляться в боки і вверх(( На жаль, тішуся тільки об'ємом нових грудей. Хоча мені багато є кому показувати саме оголені груди, але я-то особисто від результату ОП не в захваті. Що ще хочу сказати, дівчата, не викидайте компресійну білизну! Незалежно від того, в якому вона стані після реабілітаційного періоду! Я в своїй була цілодобово 2,5 місяці і дуже хотілося від неї остаточно позбутися, але.. Вона дуже згодиться під час ПМС, коли знову набряк, груди болять і заважають, і жодне бра, яке б не було комфортне в звичайні дні, в ПМС не рятує. А от компресійка - так! Хотіла собі таку нову замовити, але не знайшла, тільки якісь аналоги. Всім щастя!
Востаннє редагував Анна С.: 17.12.2021 о 14:12. |
|
|
|||
|
|||
|
@Анна С., привет. Я, конечно, не спец, но мне кажется, что с сосками сильно не «поиграешь», когда ты хирург. Если б импланты стояли дальше друг от друга, тогда соски возможно были бы посередине, но была бы широкая межгрудка и пол сиси было бы под мышкой. Насчёт высоты полностью согласна, были бы выше, были бы соски посередине высоты.
Это описка или правильно написано, что у тебя много кому показываться голой? Спасибо за совет с компрессионкой. Я вообще слабо представляю как перенесу первый пмс с новой грудью. У меня бывает очень сильно грудь болит в этот период. Востаннє редагував Olhar: 18.12.2021 о 22:19. |
Анна С. (19.12.2021) | ||
|
|
|||
|
|||
|
@Olhar, я кстати тоже переживала, на счёт пмс и боли в груди, у меня тоже всегда увеличивалась грудь прилично и болела, щас я вообще ниче такого не замечаю
Добавлено через 7 минут @Анна С., я конечно тоже далеко не спец, но мне кажется, то, что хотела ты, это не реально. Получилось красиво,отличная межгрудка, по бокам не выпирает( зачем ты так вообще хотела??) , то что соски в разные стороны, ну так они у тебя изначально такие были, вы ж во время операции их никак не подтягивали, как были так и остались, мне кажется если не акцентировать внимание на них, никто б и не понял)) Единственное что мне лично не хватает в твоей груди, так это наполненности в верхнем полюсе. Но это мне)) Тут как говорится на вкус и цвет)) а так отличная грудь получилась Востаннє редагував Людмила Харьков-35: 18.12.2021 о 23:36. |
Анна С. (19.12.2021) | ||
| Відповідь |
| Параметри теми | |
|
|