| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
||||
|
||||
|
@Olhar, дякую, люба!
Високий профіль Безкоштовна заміна у разі капсулярної контрактури, формування подвійної капсули та пізньої стадії сероми, і в разі розриву, само собою. Від виробника гарантія. От зараз прочитала на сайті опис своїх імплантів і мені не зрозуміло, як гладка поверхня може бути текстурованою? Чи це і називається мікротекстура? Ну, я взагалі просила мікротекстуру чи текстуру, щоби не переживати за обертання, які бувають з м'якесенькою гладкою Мотивою. Востаннє редагував Анна С.: 14.11.2021 о 14:44. |
| Дякую: | ||
Mariiam (14.11.2021) | ||
|
|
||||
|
||||
|
Так, у мене є тату і будуть ще
Бачила різні ареоли, хтось робить спеціально фігурні гострі края зірочкою чи теж фігурні, але м'які края, як пелюстки у квітки, оригінально, але мені до вподоби більш натуральні)) Знайома робила підтяжку по ареолам і потім зробила татуаж ареол, щоби приховати шви - бомбезно получилось, дуже натурально і привабливо! І колір, і форма ареол У мене на одній ареолі є шрам після вирізання фіброаденоми і до того ж хочеться чіткі края ареол, колір може на тон-півтона темніший чи яскравіший від мого натурального. Короч, в роздумах.. Востаннє редагував Анна С.: 14.11.2021 о 14:32. |
|
|
||||
|
||||
|
Цитата:
|
|
|
||||
|
||||
|
Я оновила гардероб, вирішила вам показати. На початку теми є мій 'вихідний матеріал', тобто, у мене був 0.. А тепер ношу 75D
![]() Бра без пушапу. До речі, і лікар каже, що завгодно носити, крім пушап. Востаннє редагував Анна С.: 22.11.2021 о 23:44. |
| Дякую: 4 | ||
| Відповідь |
| Параметри теми | |
|
|