| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
||||
|
||||
|
Дякую, люба, все прекрасно!
Я в день після операції вже ходила по палаті, вдома так само, не відлежувалася. Руки піднімаю, без різких рухів ![]() Набряк набагато менше вже через тиждень після оп. Тільки міжгрудка непокоїть, якщо багато ходжу, пече - це поки що найнеприємніше за всю реабілітацію. На фото рівно тиждень після оп |
|
|
||||
|
||||
|
Добавлено через 1 минуту
Цитата:
|
| Дякую: | ||
Юляшка (25.09.2021) | ||
|
|
|||
|
|||
|
Блин завидую вам, у меня 15/09 была операция, я умираю, грудь постоянно как каменная, компра сдавливает нереально, рёбра болят капец. И это уже 10 дней после операции.
|
|
|
||||
|
||||
|
Цитата:
Мені, якщо чесно, важко лежати цілий день, я в день операції вже ходила по палаті, від знеболення відмовлялася. Єдине, без різких рухів і руки старалася не нагружати. Знеболюючі приймаєш? Німесіл, кетанов може? Добавлено через 39 секунд Добавлено через 25 минут Хто підкаже, як змінити назву теми ? |
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
Подскажи, ты чем-то мажешь грудь? А то я облажу как змея)) не в курсе можно чем-то мазаться? Чтоб увлажнить кожу? И ещё есть какие-то неприятные ощущения в груди? Тонус мышцы, покалывания? Востаннє редагував Людмила Харьков-35: 30.09.2021 о 22:33. |
|
|
||||
|
||||
|
Цитата:
І у тебе все пройде ![]() З тобою лікар на зв'язку? Питайся, по ідеї порадить найкраще і для шкіри, і від дискомфорту |
| Дякую: | ||
Людмила Харьков-35 (02.10.2021) | ||
|
|
|||
|
|||
|
Привет, как ощущения после первого месяца?
|
|
|
||||
|
||||
|
Привіт, класно! Груди трохи м'якіші, больових відчуттів нема. Тільки вночі набряк буває непокоїть.
Останню пов'язку зняла сама в 4 тижні, там нереальний був свербіж від клею, під лейкопластиром червоний висип, відтирала той клей, щось страшне, свербіж спати не давав. Чекаю, коли шви знімати. А як у тебе справи ?
|
| Відповідь |
| Параметри теми | |
|
|