| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
||||
|
||||
|
Дівчата, а таке питання: Хто дасть потрогати свої білайти ?
Бачила раніше на форумі схоже питання вже піднімалося, ніби вирішилося. Я хочу полегшені, але мене тривожать такі відгуки, як гострий край імпланта, затверді на дотик.. Будь ласка.. З мене кава, як мінімум. Київ. Відгукніться. |
|
|
||||
|
||||
|
@Анна С., учтите, что мягкость имплантата и ощущение его рёбер, зависит от количества своей железы. Чем ее больше, тем тяжелее «найти» имплантат. У вас, как и у меня, своей железы мало, я уже 3,5 года хожу с политехом, а силиконовая грудь, она и в Африке силиконовая) т.е не мягкая
|
| Дякую: | ||
Анна С. (29.06.2021) | ||
|
|
||||
|
||||
|
Цитата:
Добавлено через 3 минуты Цитата:
|
|
|
||||
|
||||
|
Я не пішла в Цертус на опрерацію по ряду причин. Була ще у трьох хірургів на консультаціях. Зупинилася у Андрія Якобчука в Гармонії, ця консультація була найінформативніша, найприємніша і найцікавіша з усіх 10-15, що у мене були.
Сьогодні у мене 4 день, політ нормальний, болі на 5-6 балів з 10. І слава богу, що я тоді не погодилась на 285 мл!!! Тому що зараз набряк у торпедок з 375мл і вони все одно якісь маленькі )) На фото перед випискою, доба після оп. |
| Дякую: | ||
Mariiam (06.10.2021) | ||
|
|
||||
|
||||
|
Я не наважилася на аксилярний з об'ємом в 375 мл.. А свої свіжі шви я ще не бачила
Добавлено через 12 часов 21 минуту Цитата:
|
| Відповідь |
| Параметри теми | |
|
|