| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
|||
|
|||
|
Катерино прикріплюю фото правильно виконаної операції інших лікарів. І так в моєму випадку мало бути, але чомусь лікар зробив нижче розріз по невідомих мені причинах, без пояснень
|
|
|
|||
|
|||
|
Доброго дня. Подивіться правильність виконання такої операції, і результати після , а тоді пишіть що залишиться. Інформацію скинула для дівчат які цікавляться хейлопластикою і розуміють де має бути шрам...щоб непопали в таку задницю як попала я з Денисенко Р.Ю.
|
|
|
|||
|
|||
|
Доброго дня,
@Olha., Ну, як йдуть розрізи при булхорні, я добре знаю. І, відповідно, знаю, про що пишу. І жоден метод виконання операції, не гарантує, що з рубцями буде все ок. Крім того, на такі розрізи, як Ви прикріпили фото, десятки пацієнтів напишуть "косяки хирурга" Востаннє редагував Ksenija: 16.07.2020 о 16:55. |
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
Востаннє редагував Olha.: 16.07.2020 о 17:37. |
|
|
||||
|
||||
|
Вообще при булхорне есть разные типы разрезов, и все правильные. С заходом внутрь ноздрей, снаружи. Один раз даже с вертикальным рубцом видела. Это конечно нужно выяснять заранее. Но да, этот рубец расположено странно, ниже. Не ясно, зачем хирург сделал его на таком открытом месте.
|
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
|
|
|
||||
|
||||
|
Не хочу расстраивать еще больше, но шансы в суде нулевые. На вас просто юристы еще наживутся. Вред здоровью - шанс есть. Эстетика - почти невозможно. И не только в Украине, во всем мире так. В Америке, например, даже подать заявление в этом случае не получилось бы.
Хороший хирург или переделает (а это не сложный случай) или деньги вернет. |
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
Всю історію обов’язково опише якийсь журналіст , то вже почитаєте в деталях. |
| Відповідь |
| Параметри теми | |
|