| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
|||
|
|||
|
@qwertyuiop57, буду старатися на ти. @Аннабелль, попрошу медсестру, якщо сама не зможу одягнутися.
Дивлюся на себе і ще не можу повірити, що я це зробила. Дякую, дівчата, що пишете мені тут, відчуваю підтримку. Добавлено через 2 минуты @Olena, якщо робиш крок і в вагоні, то супер взагалі. Ти мене обрадувала
|
|
|
||||
|
||||
|
@Ira, скоро звикнете і по-іншому себе уявляти не будете. Це ще дивлячись який інтерсіті , я пам'ятаю в інтерсіті+ не було сходинок. А от в простому інтерсіті були, але дві-три невеликі. Там не такі круті сходи, як в звичайних потягах. Не хвилюйтесь, підніметесь ))
І завжди можна попросити когось допомогти.
Востаннє редагував Snowden: 02.02.2019 о 20:05. |
|
|
||||
|
||||
|
@Ira, в клинике я все время меняла положение кровати, так было легче, а дома меня мега выручила подушка для беременных, только не в форме подковы, а как вопросительный знак «?» я с ней спала пол года) спина вобще не болела. А именно такая, а не буквой П потому что один край короче и вставать было гораздо легче на короткую сторону
|
|
|
|||
|
|||
|
Привіт, 3 день після операції. Їду додому . Груди отекли, відчуття ніби прибуває молоко. Спина взагалі окрема тема, ніби хтось вбив в неї кол. Періодично мене тошнить і голова крутиться, коли стане легше? Так погано, жесть просто.
|
| Відповідь |
| Параметри теми | |
|
|