| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
||||
|
||||
|
@kosichka1981, набряки сходять в кожного по різному. Сильні до місяця може і до двух. І маленькі, які вже не дуже помітно, як що не помиляюсь то і до пів року.
В тебе гарні груди. Мені подобаються
|
|
|
|||
|
|||
|
@kosichka1981, если бы это была не пена, то точно классно для этого срока. В вот с пеной надо только у тех, кто знает Ее консультироваться. Что док говорит? Просядут ещё чуть?
По поводу веса... я на ОП шла 55, сейчас 58((( и не могу себя заставить заниматься и не жрать((( |
|
|
|||
|
|||
|
@MissSwiss, дякую.
Зранку дуже набрякають.А потім напротязі дня більш-менш набряки зменшуються. Добавлено через 6 минут @Viktoriaz, в лікаря не питала(бо ще не придиралась на той момент до сосків).Завтра піду та спитаю.Не хотілося б,заичайно,щоб опускались. А вам вже можна займатись? Я сподіваюсь поступово повернутись до спорту.Правда,незнаю як це має бути.Покищо сили немає ні на що.Тай зарано. Вчора писала тут що буду істи тільки овсянку.Де там?!!!Жерла все підряд.Незнаю як з цим звірячим апетитом боротись. |
|
|
||||
|
||||
|
@kosichka1981, соски не опустятся, мы говорим про имплант. вопрос только в том на сколько они поднимутся
|
|
|
|||
|
|||
|
@АннаКиев, якщо не опустяться це головне.Піднімуться-ще краще.Я просто ще згорблена,тому й може здається самій собі що низькувато.Пройде час,відійду,спинку випрямлю тай буде краса.Менше треба читати негативу.Налаштовуватись на все позитивне.
Дякую за відповідь |
|
|
||||
|
||||
|
@kosichka1981, главное восстановиться, а красота еще долго по чуть-чуть будет расцветать
|
|
|
|||
|
|||
|
@АннаКиев, це точно!!!
Добавлено через 14 часов 35 минут Була в лікаря сьогодні.Дозволив зняти компру.(Без неі як без захисту,буду одягати всерівно час-від часу.).Продовжувати берегтись. Соски ще більш піднімуться коли груди повністю розправляться.Ураааа! Я останніх пару років до опі носила бюстгалтери wonderbra.Вони робили з моїх сісюльок такі як зараз після опі без білизни.Тому,думаю більшість людей і не здогаються про те що була опі. Мамі не казала.Це б було б куча охів та вздохів і переживань.Хотілося б,звичайно ж поділитися,все ж таки ,МАМА!Та не хочу їй додавати величезного стресу.Нехай вночі нормально спить))) |
|
|
|||
|
|||
|
Ношу зараз такий топ.
|
|
|
||||
|
||||
|
@kosichka1981, ну клас в червоному топі, так і ходи. Пару днів без компри звикнеш і бьлше не захочеш її вдягати. В ній в мене прям груди кам’яніли, а без неї рай)))
|
|
|
|||
|
|||
|
@MissSwiss, а ти,взагалі,тиждень ходила в компрі да?
Я ось намагалась поспати без неі то мені здається що для спини класніше стало.Але в грудях постійно почало щось булькати.Якісь дивні такі звуки. Ну і біля дзеркала набагато приємніше пройтись без компри! |
| Відповідь |
| Параметри теми | |
|
|