| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
||||
|
||||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
@MissSwiss, я дивилась тільки що на твої -в тебе класні.Такі акуратнюсінькі.
Ми зараз будемо з сім'єю іхати в село до батьків.Востаннє там така ямиста дорога була.Ух,держіться,сісі! Добавлено через 2 минуты @Асель, дякую! Зараз спробую підписати все.Я ще геть зовсім нічого не розбираюсь.І взагалі,на форумах не пам'ятаю коли спілкувалась в останнє.Завдяки сіськам відновлюю.І це класно!Постійно відчуваю поряд підтримку Так.Піна.315.Політех Добавлено через 54 секунды @Диана88, дякую!Ще тверденькі трішки. |
|
|
|||
|
|||
|
Сьогодні 13 день.Почуваюсь все краще,та все ж таки втомлююсь швидко.Лягаю вдень спатки.Вночі встаю двіччі-змінюю конструкцію з подушок.
Пережила поїздку в село.Довго на природі не могла знаходитись бо хотілось постійно прилягти.Дуже злили обнімоси людей. Груди як то м'якшають.Начитавшись інфо на форумах ,навіть придираюсь часом до них,моїх любіменьких(чи не низькувато соски). Здається трішки поправилась.Треба брати себе в руки.Ще й начиталась що тут дівчатка по 45 кг.Ну ж молодці!Я,покищо,маленький слоник 56 кг.Улюблений вес 54-52.Сісяндри будуть конкретним стимулом тримати себе в руках! |
|
|
|||
|
|||
|
Переважилась.Вже 58 а не 56.Капец!!!Буду записувати їжу .І привіт,овсянка!
|
|
|
||||
|
||||
|
@kosichka1981, вот у тебя соски как раз будут гуд, когда все встанет на место и отек уйдет, они еще поднимутся. Но тут на любителя, конечно, кому что нра... лично мне стиль Усова не по душе - когда соски на середине груди. это хорошо смотрится только на дюймовочках с маленькими имплантами
Добавлено через 1 минуту @MissSwiss, у тебя же тоже пена, а ну подскажи, насколько имплант просел со временем? Обычные точно бы еще ползли вниз |
|
|
||||
|
||||
|
@АннаКиев, пена да, компра была у меня только неделя. После того как сняла. В течении месяцы не много опустилась, как понимаю отек сошёл и железа моя опустилась и встала на место как надо. Сейчас как прибили так есть )))) но оно как по мне и хорошо, все как доктор прописал.
@kosichka1981, а соски у тебя не скажу что вниз смотрят. После месяца точно будет видно результат. |
|
|
||||
|
||||
|
@АннаКиев, @kosichka1981,
Как по моим наблюдениям, отеки сходят, особенно с верхнего полюса и получается железа укладывается и соски думаю станут как надо. Конечно нет, как с аллергеном, но там установка другая, изначально чуть выше ставят, чем пену. |
| Відповідь |
| Параметри теми | |
|
|