| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
|||
|
|||
|
Мені дуже подобається, яка у Вас грудка вийшла. Коли дивилась на ютюбі відео про лазерні шліфовки, одна лікарка казала, що радить робити шліфовку по свіжим швам, в перший місяць після операції, тоді висока можливіть повністю їх стерти. Фіксується краще тканина, не повзуть і розмиваються контури шва, вирівнюються зі шкірою. Мене зацікавила ця інфа. На собі не пробувала
мені здається, що всім хочеться, щоб швів не видно було.
|
|
|
|||
|
|||
|
Вже не пам'ятаю скільки корки тримаються, бо операцію робила вже більше 7 років тому, а зараз збираю інфу по лазеру Хейло і на ютюбі у відео Дарії Шарапової питання та відповіді, вона радить робити по свіжим рубцям, як для мене в цьому є сенс, тому поділилась інфою, щоб у дівчат було більше шансів зробити шви непомітними
звичайно, краще консультуватись з лікарем.
|
| Дякую: | ||
MissSwiss (11.01.2018) | ||
|
|
||||
|
||||
|
Простите пропажу. Сюда зайдешь и полдня как и не бывало)
Спасибо, девочки! После оп прошло уже 4,5 мес. Особых изменений визуально уже не наблюдается. Наконец-то пошла в тренажерку. Мечтала об этом последние года 4) Вот сделала склейку после первой оп и второй. Что скажете? Размер кажется не изменился, но все-же видна разница в межгрудке. Доктор насколько смог сузил. Такая анатомия грудины . Раньше расстояние было в 4 пальца, сейчас - в 2 . После моих последних фоток в белье в инсте , тетки, с сиськами лежащими на пузе, прям накинулись на мою межгрудку. Ну и бельишко. Дома хожу в майках. Мой ракурс -это 3/4))) |
| Дякую: | ||
KOSHKA_Olya (08.02.2018) | ||
| Відповідь |
| Параметри теми | |
|
|