| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
|||
|
|||
|
Дякую.
Багато позитивних за нього відгуків. |
|
|
||||
|
||||
|
Привіт! Я робила у Якобчука. Якістю задоволена на 110% зі 100%. Вибір імпланту лікарем, сама операція, післяопераційний період без гематом і такого подібного, врівненькі шви - все було на вищому рівні.
Але в 2 місяця лікар пропав зі зв’язку і перестав відповідати. Тому це є немаленький нюанс. |
|
|
|||
|
|||
|
Я делала у Якобчука.
Всем довольна) пока еще только месяц с операции. У меня била тубулярная грудь, а теперь все очень красиво) Но я еще в компрессии буду месяц, и жду когда грудь ,,распушится,,)) Я много пересмотрела хирургов и довольна вибором. На связь виходит, в 2 месяца поеду к нему ,,на показ,,)) Как человек хороший, откритий. Как хирург серьезний и внимательний. |
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
Добавлено через 49 секунд А як взагалі самопочуття? Дуже все важко перші дні? |
|
|
||||
|
||||
|
@YVik, прекрасне, нічого не колить, не терпне, сплю на животі більшість часу або на боці.
Грудь м’ягенька нарешті стала бо до пів року ще як несвоя була на дотик. Але і ментор не є наймягкіші імпланти, зате мають менший ризик переворотів. Важко теж не було з самого початку. Перші 3-4 дні самій складно піднятись з лежачого положення, це мабуть єдиний недолік. З 5-о дня вже сама вставала з ліжка і в 1 тиждель їздила за кермом. Всім задоволена
Востаннє редагував Share: 30.04.2023 о 21:00. |
|
|
|||
|
|||
|
О ще, дівчата бачила пишуть за якийсь «зелений форум» чи щось таке. Де його знайти?
Востаннє редагував YVik: 04.05.2023 о 13:42. Причина: Заміна помилки |
| Відповідь |
|
|