Цей сайт використовує реп'яшки
18+
Примітки

Відповідь

Параметри теми
Старий 23.06.2023, 22:46
Snigurka Snigurka зараз поза форумом
Almost Profi

Звідки Ви: Київ
Дописи: 129
Цитували: 22
Snigurka is on a distinguished road
Типово Вибір лікаря

Привіт!
Хто робив збільшення грудей або просто був на консультації у Юрченко Д.? Розкажіть про свій досвід.
Подобаються його роботи, але чула негативні відгуки про те, що як людина від неприємний і відноситься добре лише до дівчат з великою аудиторією в Instagram, які можуть його розрекламувати
Відповісти з цитуванням
Старий 26.06.2023, 13:52
YuliaS YuliaS зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 16
Цитували: 0
YuliaS is on a distinguished road
Типово

В мене робила знайома, результатом задоволена, фото в нього всі гарні, але всі фото такі класні, бо виставляє вже дуже добре заживших результатів і багато в білизні.
Була записана на консультацію до нього, але по результату консультації в іншого лікаря не дочекалась до нього, зрозумівши, що від добра добра не шукають.
Вже зробила операцію 14.06 мамопластику і нижню блефаро в один наркоз
Відповісти з цитуванням
Старий 26.06.2023, 16:44
Snigurka Snigurka зараз поза форумом
Almost Profi

Дописи: 129
Цитували: 22
Snigurka is on a distinguished road
Типово

Дякую за відповідь!
А консультації довго потрібно в Юрченка чекати, велика черга?)

В кого зробили маммопластику, як проходить реабілітація?
Відповісти з цитуванням
Старий 26.06.2023, 19:37
Beginner +

Типово

Я звʼязувалася з адміністратором весною, тоді черга на консультацію була приблизно два тижні
Також була на консультації у Якобчука він дуже сподобався, думаю якби робила тільки мамо то можлибо у нього і зробила б, ціна зараз 5 тис євро
Зробила в Litaplus лікар Дербак СІ з мінусів ціна вища 6 тис євро і те що їхати в Ужгород. Обрала його бо хотіла зразу зробити блефаро, косметолог з Києва в нього раніше робила і у Львові теж косметолог однозначно його радила
Від верхньої він мене поки відмовив, зробила нижню з ліпофілінгом і мамопластику
Реабілітація проходить мабуть загалом легше ніж очікувала) в якихось моментах думала думала болітиме сильніше, але не дуже очікувала що в дрібницях типу двері відкрити може бути важко

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Старий 26.06.2023, 19:52
Beginner +

Типово

Точно не очікувала, що набряк на животі буде аж настільки великим
Я була 52 кг і 63 талія
Зважилась вже дома на 8 день 58,6 і 71 см талія
Сьогодні 12 день я досі не влажу в жодні штани
Для порівняння фото на розмітці і в лікарні на 7 день
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  f6fc1ecb.jpg
Переглядів: 183
Розмір:  77,5 КБ
ID:	14540   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  a8988af5.jpg
Переглядів: 174
Розмір:  74,4 КБ
ID:	14541  

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Старий 27.06.2023, 18:17
Olla Olla зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 5
Цитували: 3
Olla is on a distinguished road
Типово

@Snigurka, Я була на консі в Юрченка ще 2 чи 3 роки тому. В нього хороші роботи, але душа не легла під час спілкування. Може забракувало уваги під час консультації - а для мене ця операція важлива. От взагалі, вийшла і подумала - ні, в нього не буду робити.
А потім прийшла до **** (подруга в нього робила) - і одразу зрозуміла, що це абсолютно мій лікар. І за характером, і за підхідом до пацієнта.
І ще Юрченко одразу погоджувався ставити мені те, що я забажала (3й розмір, 330-350), а **** вмовив на 290 і пояснив чому (були нюанси зі складкою) - і я дуже рада по результату, бо більші груди на мені це вже перебор було б.

Добавлено через 19 минут
@YuliaS, Про живіт))) В мене капець як вздулося пузіко в перший тиджень (я така була на 7му місяці вагітності, чесно). Оце тільки зараз зійшло - так вже місяць +1 день після опі.
І це ще я сиділа весь цей час на "протинабряковій дієті" - гречка без солі, куряче філе, свіжі салати без соусів. Навіть черешенку обмежила, бо від неї ще більше "надувало".

Обо мне:

Востаннє редагував Administrator: 03.07.2023 о 20:24. Причина: Відгук без фото I ступеня
Відповісти з цитуванням
Старий 27.06.2023, 21:19
pinacolada pinacolada зараз поза форумом
Новичок

Дописи: 1
pinacolada is on a distinguished road
Типово

Я була на консультації у ***** і у нього ж робила груди, на консультації відповів на всі мої питання, нічого поганого сказати не можу. Груди хотіла більші, але після всих замірів на мій 0 і об'єму під грудьми 68 см він сказав що більше 290 не поставе як би я не просила. Клініка гарна, палата теж, персонал доброзичливий і уважний, кормили смачно, виписали десь о 12 на наступний день.
Зараз пройшло вже 2 місяці, груди виглядають гарно, але як завжди хочется трохи більше)) Реабілітація була дуже легка (окрім першої ночі, коли нестерпно боліла спина), на наступний день ввечері вже гуляла в парку. Набряк на животі теж звичайно був, по кілограмам стало більше десь на 3 максимум, зійшло все десь через 3 тижні. Зараз ще сплю в компресійній білизні, вдень вже місяць як без неї.

Востаннє редагував Administrator: 03.07.2023 о 20:22. Причина: Відгук без фото I ступеня
Відповісти з цитуванням
Старий 02.07.2023, 19:11
YVik YVik зараз поза форумом
Active

Дописи: 22
Цитували: 8
YVik is on a distinguished road
Типово

Робила знайома в *** рік тому. Була підтяжка ще. Не задоволена бо груди дуже опустились, він каже робити корекцію. Так все ок, але цим не задоволена.

Востаннє редагував Administrator: 03.07.2023 о 20:21. Причина: Відгук без фото I ступеня
Відповісти з цитуванням
Старий 03.07.2023, 20:25
Administrator Administrator зараз поза форумом
Administrator

Дописи: 105
Цитували: 60
Administrator is on a distinguished road
Типово

Прочитайте, будь ласка, правила спілкування на форумі і не пишіть про результат, не показавши фото до і після операції

Відповісти з цитуванням
Старий 24.08.2023, 18:05
Mar.K Mar.K зараз поза форумом
Новичок

Дописи: 1
Mar.K is on a distinguished road
Типово

@YuliaS, доброго дня! Як загалом ваші враження від Сергія? Хочу робити в нього мамопластику ? Задоволені результатом?
Відповісти з цитуванням
Відповідь

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:58.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Про нас

Спільнота тих, хто цікавиться пластичною хірургією, косметологією, естетичною стоматологією та іншими можливостями вдосконалити свою зовнішність.

Використання та передрук матеріалів Plastic-Surgeon.Com.UA можливі тільки з письмового дозволу адміністрації та за наявності активного посилання на джерело.

Copyright © 2020
Single Sign On provided by vBSSO