| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
|||
|
|||
|
Всім привіт, давно хотіла написати відгук про свою риносептопластику від Дроги Олексія Івановича м.Кременчуг, так як сама відгуків так і не знайшла.
Консультація: Дуже приємний і цікавий хірург, одразу сприяє до себе і внушає довіру 😁, або я просто так сильно хотіла новий ніс 😂 Аналізи: Стандартний набір аналізів і досліджень пройшла за місяць і за тиждень до дня операції, все відправляла в клініку, доречі дівчата в клініці це окреме задовлонння. 7.08.2023 день моєї операції Олексій Іванович накреслив свою геометрію на моєму великому носі, анестезіолог проконсультував і зробив проби, не вспіла моргнути як мене покликали в операційну, в наркоз зайшла дуже швидко навіть до 5ти не дорахувала. Це була моя перша лип нація в житті і перший наркоз, тому це було саме страшне для мене, напевно як і всі бояться не прокинутись або прокинутись під час операції 😂 З наркозу вийшла прекрасно, першу годину хотілось спати, а потім як понесло))))) Адреналін. До вечора з сусідкою по палаті були дуже активні. Реабілітація: на наступний день після операції я поїхала додому, в носі були трубки на носі лангет, дихати я могла нормально і це радувало. Набряки і синці вже були помітні дуже сильно. перші 4 дні я лежала і мріяла про те як мені витягнуть ті трубки з носа 😂, бо було дуже не зручно з ними, ніс промивала і мазала шов під носом. Доречі шов в мене тільки під носом на колюмелі)))) таку вона має назву) сама і не знала)))) Перші 4 дні вдома, було не те щоб погано, просто був дискомфорт в носі через трубки, і Увага!! Нічого не боліло зовсім, я була в шоці, жодної болі. А ще я чомусь спала на спині не знаю нафіга, бо потім спитала у лікаря а він спитав у мене «А я говорив тобі що не можна спати на боці?» І я зрозуміла що треба менше читати Гугл а більше слухати лікаря. В понеділок 7.08 була операція, в пʼятницю 11.08 я була на першому післяопераційному прийомі, мені нарешті витягли ті дренажі(трубки), і життя заграло новими фарбами ))))) З цього дня я офіційно виходила в люди, нарешті ходила в магазин і гуляла на вулиці. Набряки спустились на щоки і я була схожа на бульдожку, синці вже були жовті. Мені змінили лангет на більш мʼякий і ще залишилось мазати шви. Ніяких дискомфорт них відчуттів чи болі. На 12 день після операції треба було їхати знімати лангет і шви, але я поїхала на 14 день. І все))))) Далі рекомендації лікаря, робити массаж, доречі я і зараз роблю періодично Ніс з кожним тижнем змінювався, набряки були десь перші пів року прям помітні для мене, потім вже не такі явні. Моє обличчя трохи мене підвело, бо права сторона в мене в більший тонусі ніж ліва, і права сторона потягнула мій носик трохи вправо(кінчик). І тому я приїздила до Дроги кожні 2 місяці і він колов мені (безкоштовно) щось в ніс)))) доречі і ось я була на прийому і він вколов мені знову. Зараз ніс не так сильно веде в бік як на початку, бачу тільки я і чоловік. Висновки: 7-10 днів після операції і ви можете виходити на роботу. Дрога чудовий хірург і гарний спеціаліст. Клініка комфортна, дівчата класні всі привітні Реабілітація легка і комфортна Я ще робила нижнє блефаро разом з носом, то це взагалі кайф, очі нарешті не втомлені Додаю фото: на фото де 3 мене там зверху я і мій горбун До, далі Проектування Дроги, знизу результат рівно через рік після операції Ну і фотки які я робила на протязі року для свого інста. Фууух ніби все написала. Якщо будуть питання, пишіть.))))) Востаннє редагував Vitory: 27.11.2024 о 10:15. |
|
|
|||
|
|||
|
Мне Дрога изуродовал лицо, не рекомендую данного врача и есть сомнения в его квалификации, фото прикрпеляю
14 августа 2024 года он провел операцию, в ходе которой полностью удалил хрящи и мягкие ткани, что привело к полному разрушению моего носа. Я не могу дышать, а внешний вид просто вызывает отчаяние. Никто не готов взять на себя ответственность за то, что произошло. |
|
|
|||
|
|||
|
Привіт.На фото погано видно.Які саме хрящі зруйновано?Мені теж зруйнував інший врач Євгеній Рукін.Тепер потрібна реконструкція носа(Потрібно про таких горе лікарів скрізь писати.
|
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
Я не можу стверджувати що він поганий лікар бо як бачите в мене все добре. У Вас тільки пів року пройшло, домовляйтесь з ним на повторну операцію через рік, Ви робили КТ? Там реально немає хрящів ? |
|
|
|||
|
|||
|
Спасибо что делитесь опытом
|
|
|
|||
|
|||
|
Доброго дня! як ваш носик зараз? я думала про рино у Рукіна,відгуків мало,ось на ваш попала і тепер страшно. дуже важко знайти лікаря і щоб відгуки були
|
| Відповідь |
| Параметри теми | |
|
|