| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
|||
|
|||
|
Дівчата ! Будь ласка якщо ви оперувались у Шулака , будь ласка поділіться інфой. Начебто здається що в нього робота кипить багато робіт , але не сайту не телеграму не має з роботами чи дівчатами у яких можно дізнатись подробиці . 🙏🏻🙏🏻🙏 3fb;
|
|
|
|||
|
|||
|
Доброго дня ,я оперувалась ,але ще не можу сказати про резцльтат ,ще ходжу в корсеті ,по відгуках і рекомендаціям він топ лікар ,але ну дуже замоло приділяє уваги пацієнтам,в мене була онлайн консультація 4 хвилини 😂😂😂 ,я взагалі не зрозуміла що вона була,трошки задумалась може іншого вде шукти ,але настільки всі його хвалили ,що вирішила їхати в Київ на операцію ,клініка та ставлення дуже круто,дуже комфортно,перед операцією ми провели консультацію і розміткц(вона буда ну годину точно),визначились з імплатнами і Він сказав готуватися до операції. І все більше я його не бачила 😂😂😂
Мені це трішки настрожувало ,але я дуже багато писала дівчатам ,які навіть перероблювали роботи інших хірургів у Шулака і вони ну прям дуже задоволенні результатом,говорят що таке ставлення до пацієнтів через дуже великий потік клієнтів |
|
|
|||
|
|||
|
А зараз як? І яка ціна була ?
|
|
|
|||
|
|||
|
Я оперувалась 26/02. Звісно, ще період реабілітації, ще компресійна білизна. Але загальні враження від лікаря - він професіонал. Якщо вам треба медійна особистість та поговорити - це не до нього. Він просто гарно робить свою роботу. Не відволікаючись на ведення сторінок та довгі бесіди. Хоча відповіді на всі питання, які мене турбували до та після операції я отримувала та отримую. Я дуже рада, що обрала саме Шулака.
Хоча обирала довго і навіть за кордоном. |
| Відповідь |
| Параметри теми | |
|
|