Цей сайт використовує реп'яшки
18+
Примітки

Відповідь

Параметри теми
Старий 17.01.2025, 13:20
Yasya16 Yasya16 зараз поза форумом
Новичок

Дописи: 2
Цитували: 0
Yasya16 is on a distinguished road
Типово Доктор Шулак! Мало інфи Відгуки дівчат фото

Дівчата ! Будь ласка якщо ви оперувались у Шулака , будь ласка поділіться інфой. Начебто здається що в нього робота кипить багато робіт , але не сайту не телеграму не має з роботами чи дівчатами у яких можно дізнатись подробиці . 🙏🏻🙏🏻🙏&#x1f 3fb;
Відповісти з цитуванням
Старий 23.02.2025, 17:53
Lina123 Lina123 зараз поза форумом
Новичок

Дописи: 2
Lina123 is on a distinguished road
Типово

Доброго дня ,я оперувалась ,але ще не можу сказати про резцльтат ,ще ходжу в корсеті ,по відгуках і рекомендаціям він топ лікар ,але ну дуже замоло приділяє уваги пацієнтам,в мене була онлайн консультація 4 хвилини 😂😂😂 ,я взагалі не зрозуміла що вона була,трошки задумалась може іншого вде шукти ,але настільки всі його хвалили ,що вирішила їхати в Київ на операцію ,клініка та ставлення дуже круто,дуже комфортно,перед операцією ми провели консультацію і розміткц(вона буда ну годину точно),визначились з імплатнами і Він сказав готуватися до операції. І все більше я його не бачила 😂😂😂
Мені це трішки настрожувало ,але я дуже багато писала дівчатам ,які навіть перероблювали роботи інших хірургів у Шулака і вони ну прям дуже задоволенні результатом,говорят що таке ставлення до пацієнтів через дуже великий потік клієнтів
Відповісти з цитуванням
Старий 03.03.2025, 11:22
babot2018 babot2018 зараз поза форумом
Новичок

Дописи: 3
babot2018 is on a distinguished road
Типово

А зараз як? І яка ціна була ?
Відповісти з цитуванням
Старий 10.03.2025, 13:52
Olia Olia зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 5
Цитували: 1
Olia is on a distinguished road
Типово

Я оперувалась 26/02. Звісно, ще період реабілітації, ще компресійна білизна. Але загальні враження від лікаря - він професіонал. Якщо вам треба медійна особистість та поговорити - це не до нього. Він просто гарно робить свою роботу. Не відволікаючись на ведення сторінок та довгі бесіди. Хоча відповіді на всі питання, які мене турбували до та після операції я отримувала та отримую. Я дуже рада, що обрала саме Шулака.
Хоча обирала довго і навіть за кордоном.
Відповісти з цитуванням
Відповідь

Параметри теми

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 22:25.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Про нас

Спільнота тих, хто цікавиться пластичною хірургією, косметологією, естетичною стоматологією та іншими можливостями вдосконалити свою зовнішність.

Використання та передрук матеріалів Plastic-Surgeon.Com.UA можливі тільки з письмового дозволу адміністрації та за наявності активного посилання на джерело.

Copyright © 2020
Single Sign On provided by vBSSO