Дівчатка ХЕЛП, піднявся імплант чи набряк
Привіт всім! Я тут новенька, тому не дуже вмію користуватися форумом. Але не знаю, куди ще писати. Зробила груди 18.03, сьогодні 9й день. Ментор круг 300 високий профіль. Ставили під м'яз. В мене зріст 165, вага 45, опг - 65 (тому 300 мені має бути ок, результат ще не бачила в дзеркало)
Була дуже важка реабілітація. Перші 5 днів пила по 2 кетанови 3 рази на день, дуже сильно боліло. Потім почало потрошку відпускати, і вчора я вирішила зробити перший самостійний вихід з дому. Але провал - не змогла відкрити вхідні двері (ручка дуже туга, не змогла на неї натиснути). Плюс поки одягалася і взувалася, дуже напружувалися руки (хоча високо їх і не піднімала). В результаті почався знову дуже сильний біль. На ранок набряк як в перші дні і з'явилася наче асиметрія (ліва грудь стала вищою і її верхній полюс наче камінь - високий дуже і твердий). М'яз наче зажало. Лікар каже, що навряд чи я могла змістити такими діями імплант, але сказав завтра прийти на огляд.
Які шанси, що імплант поліз вверх від моїх потуг? Чи це просто набряк і все прийде в норму? Я дуже хвилююся і плачу весь день сьогодні. Невже я собі реально нашкодила і всі муки коту під хвіст? До цього інциденту все було рівно ((((((((((( дуже засмучена
Можливо, в когось таке було...
|