Цей сайт використовує реп'яшки
18+
Примітки

Відповідь

Параметри теми
Старий 12.05.2024, 12:11
Nkgav Nkgav зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 6
Цитували: 1
Nkgav is on a distinguished road
Типово Відгуки про Шулак Михайла

Дівчата, всім привіт! Нарешті зважилась на тіті (38 р, двоє діток і багато років мрії про це - своя 1-ка, або 0,5 🙈 ).
Багато передивилась, перечитала, розумію всі ризики/мінуси. Поділіться відгуком про роботи Шулак Михайла. Скільки шукала - поганих не знайшла.
Відповісти з цитуванням
Старий 12.08.2024, 14:39
Beginner +

Типово

Пройшло два з половиною місяці після ОП. З радістю поділюся своїм результатом роботи у Шулак Михайла Майддіновича. Якщо коротко - я щаслива ))) задоволена розміром, якістю роботи і проміжковим результатом (адже протягом подальшого періоду їх вигляд стане ще більше ш натуральним. Прийшла до доктора з запитом максимально натуральної трійки - док зробив заміри і запропонував 450 мл ментор або мотіви ергономікс. Я обрала ергономікс, операція пройшла добре, дуже гарна клініка/палата (була в палаті сама), веселий анестезіолог, уважні медсестри, далі 5 важкі дні (як у більшості), два місяці в бандажі. Ходила на узі до маммолога з 30-річним досвідом - подивився і сказав, що дуже гарна робота.
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  abcd701e.jpg
Переглядів: 141
Розмір:  58,4 КБ
ID:	14942  
Відповісти з цитуванням
Старий 12.08.2024, 14:52
Beginner +

Типово

Пройшло два з половиною місяці після ОП. З радістю поділюся своїм результатом роботи у Шулак Михайла Майддіновича. Якщо коротко - я щаслива ))) задоволена розміром, якістю роботи і проміжковим результатом (адже протягом подальшого періоду їх вигляд стане ще більше ш натуральним. Прийшла до доктора з запитом максимально натуральної трійки - док зробив заміри і запропонував 450 мл ментор або мотіви ергономікс. Я обрала ергономікс, операція пройшла добре, дуже гарна клініка/палата (була в палаті сама), веселий анестезіолог, уважні медсестри, далі 5 важкі дні (як у більшості), два місяці в бандажі. Ходила на узі до маммолога з 30-річним досвідом - подивився і сказав, що дуже гарна робота.
Відповісти з цитуванням
Старий 13.12.2024, 12:29
Ангел Ангел зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 9
Цитували: 2
Ангел is on a distinguished road
Типово

Дуже гарно вийшло😍 а як вам зараз результат, через півроку?🙏 теж думаю про цього хірурга. Підкажіть, а у вас легкий ісходнік був? Бо дуже гарно вийшло, і здається, що все чудово було і так)
Відповісти з цитуванням
Старий 13.12.2024, 15:54
Beginner +

Типово

Результатом я задоволена) Мені б хотілось мати вужче міжгрудку, але, мабуть, фізіологічні відмінності не дозволили зробити менше. А взагалі, все добре)) щодо ісходніка - була 1-ка після двох вигодовування з невеликою асиметрією.
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  2878d3c8.jpg
Переглядів: 86
Розмір:  46,7 КБ
ID:	15021  
Відповісти з цитуванням
Дякую:
Karyna (23.12.2024)
Старий 20.12.2024, 15:18
Ангел Ангел зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 9
Цитували: 2
Ангел is on a distinguished road
Типово

Дуже гарно вийшло😍
Відповісти з цитуванням
Старий 10.03.2025, 14:14
Olia Olia зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 5
Olia is on a distinguished road
Типово

Робила збільшення на імплантах 26/02. Грудь після вагітностей та годування двох дітей, був птоз. Вирішили не робити підтяжку, а за рахунок обʼєму імпланта вирішити проблему. Ставила Політех 545 мл. Поки що важко сказати за результат, тому що тільки 2 тижня минуло. Робили разом з ліпосакцією валиків біля пахв. Але за лікаря можу сказати тільки гарні відгуки. Все чітко, професійно, уважно. Я задоволена, що обрала саме Шулака .
Відповісти з цитуванням
Відповідь

Параметри теми

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 12:22.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Про нас

Спільнота тих, хто цікавиться пластичною хірургією, косметологією, естетичною стоматологією та іншими можливостями вдосконалити свою зовнішність.

Використання та передрук матеріалів Plastic-Surgeon.Com.UA можливі тільки з письмового дозволу адміністрації та за наявності активного посилання на джерело.

Copyright © 2020
Single Sign On provided by vBSSO