Цей сайт використовує реп'яшки
18+
Примітки

Відповідь

Параметри теми
Старий 14.11.2020, 18:20
Lololo Lololo зараз поза форумом
Active

Дописи: 59
Цитували: 9
Lololo is on a distinguished road
Thumbs up Рино/ 12.11.20/ PlastArt

Привіт! Я вже після операції третій день.
Отже, робила ринопластику у Руслана Миколайовича Гуменного у клініці PlastArt у Чернівцях.
Приїхала о 10.30 у клініку в день операції. Мене зустріли, все все детально розповіли, зробили пробу наркозу, вставили катетер, розмовляла з лікарем-анестезіологом який позадавав питання щодо алергії, хвороб і т.д... потім заходив Руслан Миколайович, оглянув ніс, розповів що і як, відповів на запитання, пофоткав ніс.
І потім незамітно, я вже не операційному столі і мене просять порахувати до 20))) Операція десь була по 12 годині.
Прийшла в себе вже у палаті на ліжку, як попала у палату практично не пам,ятаю, пригадую що вели до палати, а я як їжак в тумані)))
Після операції кілька годин я була з накладкою на очі, щоб не було синців.
Заходив Руслан Миколайович, розповів як пройшла операція. Після операції ніс не болів, просто відчуття що там щось на ньому робили. Взагалі за весь час ніс не болів, єдине катетер у руці надокучав і трошки горло відчувала від трубки, а так нічого боліло.
Взагалі дуже боялась, що буде набагато важче, насправді не все так страшно, ну але це ймовірно заслуга ще саме цієї клініки, бо все було для комфорту пацієнта. Лікар дуже класний і я зараз рада, що обрала його. Детально все розповідав,пояснював, людина з позитивом який передається і заспокоює))))
Окремо треба виділити, що у клініці всі дуже дуже привітні, заходили по незліченній кількості раз питали як я, чи щось турбує, що потрібно, приносили чай, поїсти. Палата гарна, з окремою туалетною кімнатою, з телевізором.
Після операції поки була у клініці набряків якихось дуже і не було, трохи почервоніння в кутиках очей.
Єдине, в чому я зробила помилку, верталась додому поїздом, це 6 годин, у вагоні трохи тепло було і +постійна легка тряска і приїхала я вже з припухшими добряче очима. Зараз би не їхала поїздом, краще бла бла кар було б взяти, скоріше і без тряски.
Сьогодні третій день, зранку очі запухші були, під очима вже червоні кола були, зараз вечір, то червоне наче трохи посвітлішало, але набряк на носі добре відчувається. І єдиний дискомфорт це постійний нежить з носу, не знаю чи так має бути, чи це у мене особливість.
Якось так..Фото ДО викладу трошки пізніше, думаю вже разом з фото після зняття пластини, яку ймовірно знімусь у кінці наступного тижня.
Покищо фото вигляду зараз, вечір третього дня після рино, почуваюсь чудово, вигляд такий)

upd: ще додам по самому носу, бачила відео після операції на опер.столі, то результат мені дуже сподобався, але щось казати ще наче рано, тому чекаю знаття пластини, шоб вже на собі побачити зміни.
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  28df857d.jpg
Переглядів: 196
Розмір:  44,7 КБ
ID:	12423  

Востаннє редагував Lololo: 14.11.2020 о 18:35.
Відповісти з цитуванням
Старий 14.11.2020, 19:22
Julcher Julcher зараз поза форумом
Active

Дописи: 22
Цитували: 3
Julcher is on a distinguished road
Типово

Ух ты, а я думала, сейчас и операции не проводят. Поздравляю Вас! Вы на следующий день уже домой уехали? Что именно не устраивало в вашем носике?
Відповісти з цитуванням
Дякую:
Lololo (25.11.2020)
Старий 15.11.2020, 13:09
Active

Типово

@Julcher, так, поїхала на слідуючий день, приїхала 10:30, поїхала о 15 год.
Не влаштовувало багато: довжина, невеличка горбинка зверху спинки, те що дивиться у низ..просто у мене довгий ніс надто був, а хотілось акуратний жіночний.
Фоточки ДО
Мініатюри долучень
Назва:  851d1c5f.jpg
Переглядів: 225
Розмір:  61,2 КБ
ID:	12436   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  5b4da133.jpg
Переглядів: 224
Розмір:  38,3 КБ
ID:	12438  

Востаннє редагував Lololo: 15.11.2020 о 13:10.
Відповісти з цитуванням
Старий 15.11.2020, 18:48
Active

Типово

У мене сьогодні четвертий день. Зранку була підпухша, до вечору лице стало трошки презентабельнішим, чим зранку. Пластина якось дуже тисне на ніс, переживаю за це. Насморк ще є, але купила АкваМаріс і зараз трохи дихаю на обидві ніздрі, горло взагалі вже не турбує. Життя налагоджується
Між люди страшно виходити, аби не зачіпили мене і мій ніс)))
Відповісти з цитуванням
Старий 18.11.2020, 12:06
Katerina0218 Katerina0218 зараз поза форумом
Almost Profi

Звідки Ви: Киёв
Дописи: 139
Katerina0218 is on a distinguished road
Типово

Носик и до был хорошенький, думаю будет вообще супер) легкой реабилитации Вам

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Дякую:
Lololo (25.11.2020)
Старий 23.11.2020, 21:00
Julcher Julcher зараз поза форумом
Active

Дописи: 22
Цитували: 3
Julcher is on a distinguished road
Типово

@Lololo, Добрый вечер. Как ваши дела? Пластинку уже сняли?
Відповісти з цитуванням
Старий 23.11.2020, 21:21
Active

Типово

@Julcher, доброго вечору! так, вже зняли і відразу наклеїли полоски стріпів))) В загальному все супер, якраз сьогодні думала відписатись тут, але так як маю вже післязавтра зняти ці полоски і буде вже чисто носик, то думала тоді і виставити свіжі фото.
Ще фото підберу де краще видно мій ніс до і в чому була проблема.
Відповісти з цитуванням
Старий 25.11.2020, 11:28
Active

Типово

Зняла вже пластирі з носика, на кінчику з однієї сторони ще немає чутливості. Якихось асиметричних набряків про які читала, немає, є загальний набряк носу, який то більше, то менше. Носик рівний. Особливо зараз подобається анфас.
І тепер у мене море думок в голові і питань, але розумію, що ще потрібно чекати
Зранку зробила фото і все супер, кінчик піднятий, все рівненько, незважаючи на набряк форма дуже подобається. Вчора на вечір кінчик опустився трошки замітно. Носик почувається добре, синяків давно немає, єдине це цікаві відчуття у носику, коли виходжу на холодну, близьку до морозної погоду, відчуття, що ніс промерзає, тому ходжу у масці)))
Що було до і що мене найбільше турбувало, це те що ніс був довгий і масивний трохи, спинка була трошки вищою, але весь комплекс був у довгому кінці носу, що звисав. Вираженої горбинки сильної не було.
Фото сьогодні зранку
Мініатюри долучень
Назва:  299b4b31.jpg
Переглядів: 210
Розмір:  33,7 КБ
ID:	12465   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  6edf4465.jpg
Переглядів: 197
Розмір:  22,4 КБ
ID:	12466  
Відповісти з цитуванням
Старий 25.11.2020, 11:36
Active

Типово

А це До
Мініатюри долучень
Назва:  8d9ffec2.jpg
Переглядів: 186
Розмір:  37,9 КБ
ID:	12467   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  3aeb6aef.jpg
Переглядів: 171
Розмір:  52,9 КБ
ID:	12468  
Відповісти з цитуванням
Старий 01.12.2020, 21:40
Alla Alla зараз поза форумом
Profi

Звідки Ви: Украина
Дописи: 332
Цитували: 65
Alla is on a distinguished road
Типово

Поздравляю вас!!! решились таки! Вышло очень красиво и эстетично!!!
Со схождением отека нос будет становится тоньше и меньше) Дискомфорт пройдёт скоро. А вот на морозе и у меня кончик болит такое ощущение что насквозь промерзает) тоже стараюсь его не морозить)

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Дякую:
Lololo (02.12.2020)
Відповідь

Параметри теми

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 22:24.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Про нас

Спільнота тих, хто цікавиться пластичною хірургією, косметологією, естетичною стоматологією та іншими можливостями вдосконалити свою зовнішність.

Використання та передрук матеріалів Plastic-Surgeon.Com.UA можливі тільки з письмового дозволу адміністрації та за наявності активного посилання на джерело.

Copyright © 2020
Single Sign On provided by vBSSO