| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
|||
|
|||
|
Добрий день
Нарешті я дійшла до того, щоб зробити допис про моє перевтілення. Омолодження обличчя. Я думала про операцію ще до війни. І майже вирішила робити її у Києві. Але впевненості не було. Перечитала багато інформації на форумах. На російській гілці було багато рекомендацій щодо лікарів. А ось тут тільки Мильников і майже все. Про Київ інформації було дуже мало. Я вагалась. Через події була змушена забути про плани, бо все відійшло на другий план. І ось через півтора роки я подивилась на себе у дзеркало. І побачила зовсім іншу людину. Очі запали. Скелеталезація. Шия висить, лицо поплило донизу. Я зрозуміла, що тверда щось робити. І почала знову розмовляти з хірургами. Я дула за кордоном і розглядала консультації онлайн. мильников зразу заявив, що не робить консультації онлайн і більше на контакт не виходив. Поговорила з Логвіновим з Києва. Все було добре і я майже вирішила їхати у Київ. Але натрапила на одеський форум з пластичної хірургії. І там радили доктора Дмитрія Іванова. Сказали що саме до нього треба йти за ідеальним блефаро і що у нього найшикарніші шви. Я розшукала його в інсті. Написала. Ми зробили онлайн консультацію. Вона була майже 45 хвилин. Він вислухав мене. Задав питання. Розповів як все буде. Відповів на все питання. Ми вирішили робити СМАС 2/3, платизму, ліфтинг вісків та верхнє блєфаро. І я пішла шукати квитки в Одесу. Операцію назначили на 2 вересня. я здала необхідні аналізи і поїхала. В день операції був флєболог. Він перевірив сосуди на ногах. Поговорила з анестезіологом і пішла на розмітку. На очній консультації вирішили додати нижню трансконюктувальну блєфаро, ліпофілінк вісків, скул та лоба і лазерне шліфування зони гусячих лапок навкруги очей. На мене натягли панчохи. І я поїхала в операційну. |
| Відповідь |
| Параметри теми | |
|
|