Цей сайт використовує реп'яшки
18+
Примітки

Відповідь

Параметри теми
Старий 26.03.2024, 14:42
irOk irOk зараз поза форумом
Новичок

Дописи: 3
Цитували: 1
irOk is on a distinguished road
Типово Дівчатка ХЕЛП, піднявся імплант чи набряк

Привіт всім! Я тут новенька, тому не дуже вмію користуватися форумом. Але не знаю, куди ще писати. Зробила груди 18.03, сьогодні 9й день. Ментор круг 300 високий профіль. Ставили під м'яз. В мене зріст 165, вага 45, опг - 65 (тому 300 мені має бути ок, результат ще не бачила в дзеркало)

Була дуже важка реабілітація. Перші 5 днів пила по 2 кетанови 3 рази на день, дуже сильно боліло. Потім почало потрошку відпускати, і вчора я вирішила зробити перший самостійний вихід з дому. Але провал - не змогла відкрити вхідні двері (ручка дуже туга, не змогла на неї натиснути). Плюс поки одягалася і взувалася, дуже напружувалися руки (хоча високо їх і не піднімала). В результаті почався знову дуже сильний біль. На ранок набряк як в перші дні і з'явилася наче асиметрія (ліва грудь стала вищою і її верхній полюс наче камінь - високий дуже і твердий). М'яз наче зажало. Лікар каже, що навряд чи я могла змістити такими діями імплант, але сказав завтра прийти на огляд.

Які шанси, що імплант поліз вверх від моїх потуг? Чи це просто набряк і все прийде в норму? Я дуже хвилююся і плачу весь день сьогодні. Невже я собі реально нашкодила і всі муки коту під хвіст? До цього інциденту все було рівно ((((((((((( дуже засмучена

Можливо, в когось таке було...
Відповісти з цитуванням
Старий 26.03.2024, 16:50
Zmeyka Zmeyka зараз поза форумом
Active

Звідки Ви: Киев
Дописи: 59
Цитували: 13
Zmeyka is on a distinguished road
Типово

У вас дуже малий термін, такі відчуття ок. Впевнена, все буде гаразд

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Відповідь

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 18:21.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Про нас

Спільнота тих, хто цікавиться пластичною хірургією, косметологією, естетичною стоматологією та іншими можливостями вдосконалити свою зовнішність.

Використання та передрук матеріалів Plastic-Surgeon.Com.UA можливі тільки з письмового дозволу адміністрації та за наявності активного посилання на джерело.

Copyright © 2020
Single Sign On provided by vBSSO