Цей сайт використовує реп'яшки
18+
Примітки

Відповідь

Параметри теми
Старий 28.09.2023, 15:01
julia_P julia_P зараз поза форумом
Новичок

Дописи: 4
Цитували: 0
julia_P is on a distinguished road
Типово Комплексне омолодження у Дмитрiя Iванова

Добрий день
Нарешті я дійшла до того, щоб зробити допис про моє перевтілення. Омолодження обличчя.
Я думала про операцію ще до війни. І майже вирішила робити її у Києві. Але впевненості не було. Перечитала багато інформації на форумах. На російській гілці було багато рекомендацій щодо лікарів. А ось тут тільки Мильников і майже все.
Про Київ інформації було дуже мало.
Я вагалась. Через події була змушена забути про плани, бо все відійшло на другий план. І ось через півтора роки я подивилась на себе у дзеркало. І побачила зовсім іншу людину. Очі запали. Скелеталезація. Шия висить, лицо поплило донизу. Я зрозуміла, що тверда щось робити. І почала знову розмовляти з хірургами. Я дула за кордоном і розглядала консультації онлайн. мильников зразу заявив, що не робить консультації онлайн і більше на контакт не виходив. Поговорила з Логвіновим з Києва. Все було добре і я майже вирішила їхати у Київ. Але натрапила на одеський форум з пластичної хірургії. І там радили доктора Дмитрія Іванова. Сказали що саме до нього треба йти за ідеальним блефаро і що у нього найшикарніші шви. Я розшукала його в інсті. Написала. Ми зробили онлайн консультацію. Вона була майже 45 хвилин. Він вислухав мене. Задав питання. Розповів як все буде. Відповів на все питання. Ми вирішили робити СМАС 2/3, платизму, ліфтинг вісків та верхнє блєфаро. І я пішла шукати квитки в Одесу. Операцію назначили на 2 вересня. я здала необхідні аналізи і поїхала.
В день операції був флєболог. Він перевірив сосуди на ногах. Поговорила з анестезіологом і пішла на розмітку.
На очній консультації вирішили додати нижню трансконюктувальну блєфаро, ліпофілінк вісків, скул та лоба і лазерне шліфування зони гусячих лапок навкруги очей. На мене натягли панчохи. І я поїхала в операційну.
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  f2fd1fa9.jpg
Переглядів: 87
Розмір:  37,9 КБ
ID:	14632   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  8c4d5834.jpg
Переглядів: 91
Розмір:  57,1 КБ
ID:	14633   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  52d191c4.jpg
Переглядів: 78
Розмір:  62,9 КБ
ID:	14634   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  54acdda5.jpg
Переглядів: 78
Розмір:  62,9 КБ
ID:	14635   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  a84dd2fa.jpg
Переглядів: 91
Розмір:  56,0 КБ
ID:	14636  

Відповісти з цитуванням
Відповідь

Мітки
лiпофiлiнг д iванов, смас

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 05:54.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Про нас

Спільнота тих, хто цікавиться пластичною хірургією, косметологією, естетичною стоматологією та іншими можливостями вдосконалити свою зовнішність.

Використання та передрук матеріалів Plastic-Surgeon.Com.UA можливі тільки з письмового дозволу адміністрації та за наявності активного посилання на джерело.

Copyright © 2020
Single Sign On provided by vBSSO