Цей сайт використовує реп'яшки
18+
Примітки

Відповідь

Параметри теми
Старий 01.03.2023, 10:23
Yulia& Yulia& зараз поза форумом
Beginner +

Звідки Ви: Полтава
Дописи: 7
Цитували: 0
Yulia& is on a distinguished road
Типово Абдомінопластика, Чернівці, Гуменний Р.М., 27.02.23

Всім привіт. От і прийшла моя черга не лише читати, а і писати)
Позавчора мені зробили абдомінопластику.
Забігаючи наперед, хочу сказати, що я не шкодую, що проїхала 800 км до лікаря, якого вибрала за вашими відгуками.
Фото "після" зроблене вчора під час перевязки. Бандаж ще самостійно не знімаю.
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  56d54a15.jpg
Переглядів: 143
Розмір:  57,7 КБ
ID:	14393   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  b2fc67bc.jpg
Переглядів: 139
Розмір:  56,2 КБ
ID:	14394   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  eccf2bb4.jpg
Переглядів: 147
Розмір:  75,1 КБ
ID:	14395  
Відповісти з цитуванням
Дякую:
Valika (20.04.2023)
Старий 01.03.2023, 14:32
Beginner +

Типово

Добавлено через 1 час 40 минут

В попередньому повідомленні розписала, як я готувалась до операції, а тепер не можу його знайти. Сподіваюсь, що воно збереглось, бо переписувати дуже не хочеться
І так, в понеділок я прийшла в клініку на 11, не ївши, і не пивши. Підписала кучу паперів, отримала масу інструкцій, катетор в руку і пішла до лікаря на розмітку. І тут почалось саме цікаве Сфотографували мене, обговорили ще раз, що і де ми вирізаємо і почали малювати. І тут я, голодна і схвильована розумію, що от-от упаду в обморок. Говорю лікарю: "Мені терміново треба сісти". А він у відповідь: "Знову ". "А що не одна я така, хтось іще намагається впасти в обморок?" Говорить: "Та регулярно ". Посміялись ми з ним, поговорили, принесли мені нашатир, і за декілька заходів таки розмалювали мені на животі "план операції". Домовились про епідуральну анестезію.
Повели мене в операційну. І я думаю: "Нарешті ляжу, засну, і вже не падатиму в обморок". А виявилось не все так просто. Виявляється епідуралка робиться сидячі. Я не можу сказати, що це було дуже боляче. Так, трішечки кололо. Але я вже була в такому стані, що "пливла" навіть від думки про те, що мені щось там колять в хребет. Ну, нанюхалась нашатиря разом зі мною вся команда. До речі, вся медкоманда чудова: веселі, позитивні, дуже люб'язні. Ми з ними жартували поки аж я не вирубилась.
Після того, як встановили епідуралку, спитали чи готова я поспати. Я відповіла позитивно і через кілька секунд відчула, як мені дуже хочеться спати. Прокинулась я через кілька годин.

Добавлено через 1 час 47 минут

Прокинулась я з відчуттям, що дуже гарно виспалась. Я була ще на операційному столі, Руслан Миколайович мене зашивав. Я нічого не відчувала, чула лише як ножицями ниточки відрізають. Мені навіть дали подивитись на результат, коли лікар вже закінчив. Краса! Натягнули на мене корсет (чи бандаж, як там він називається), і спитали чи готова я йти в палату. Я не могла навіть уявити, що зможу самостійно йти одразу після операції. Ноги підкошувались і не дуже слухались, але мене надійно підтримували з обох боків і до палати ми дібрались благополучно, мілкими кроками. По дорозі знову жартували. Болю я не відчувала. Дуже хотілось пити. І, о щастя!!!, мені сказали пити багато води. Лежати можна лише на спині, під ногами подушка-валик, на ногах компресійні панчохи, на тулубі - бандаж.
Підсумую. Завдяки епідуралці і професійним анестезіологам вихід з наркозу був дуже комфортним, начебто я просто прокинулась вранці, добряче виспавшись.
Відповісти з цитуванням
Дякую:
Valika (20.04.2023)
Старий 01.03.2023, 14:38
Beginner +

Типово

Далі буде. Зараз іду гуляти. Руслан Миколайович сказав, що потрібно рухатись, щоб відновлення йшло якнайкраще.
Мініатюри долучень
Назва:  15081df3.jpg
Переглядів: 133
Розмір:  83,5 КБ
ID:	14396  
Відповісти з цитуванням
Дякую: 2
Dariamur (19.09.2023), Valika (20.04.2023)
Старий 02.03.2023, 12:08
Beginner +

Типово

Води пила я багато, тому і в туалет хотілось часто. Перші два рази вставала з допомогою. Потім приловчилась сама, через бік. Так комфортніше, не треба нікого смикати.
Через кілька годин мені принесли йогурт, потім ввечері суп, і об 11 перед сном ще 2 йогурти. Я звикла, що після операції добу не можна їсти, а тут повний пансіон .
Вночі спалось погано. По-перше, я виспалась вдень під час операції. По-друге, дуже незручно лежати лише на спині, вона затікає і починає нудіти. Періодично я вставала і шаркала по палаті туди-сюди. Під ранок вдалось трохи поспати.
Знеболювальне кололи, хоча я б не сказала, що мені було дуже боляче (а може тому й не було дуже боляче ). Було відчуття, що я вчора покачала прес і тепер болять м'язи.

Добавлено через 10 минут

На наступний день додалась нова подія - перев'язка. Всі хвилювались і очікували, що я знову знепритомнію Але я навіть не збиралась З мене витягли дренаж, оглянув лікар і сказав медсестрі: "Закатуй все в бетон" Це означає заклеяти все непромокайкою, щоб я могла приймати душ.
В обід мене відпустили додому (на наступний день після операції), перед тим добряче погодувавши.
Квартиру ми зняли поруч з клінікою (метрів 500), дібрались нормально.
Цю ніч я вже спала краще. Обклалась подушками. Але два правила (лише на спині і качалка під ноги) лишаються ще на два тижня.

Добавлено через 18 часов 26 минут

Сьогодні наважилась прийняти душ. Було страшно стояти без бандажа, але все пройшло добре.
(сьогодні четвер, а операція була в понеділок)

Востаннє редагував Yulia&: 01.03.2023 о 18:14.
Відповісти з цитуванням
Старий 06.03.2023, 14:03
Beginner +

Типово

Привіт, дівчата
Сьогодні тиждень після операції. Прийшла на перев'язку, зняли бокові шовчики.
Лікар сказав, що реабілітація йде чудово. Та я і сама бачу. Я у захваті від такого акуратного шовчика. Звісно ж, що з часом він стане майже не помітним. (якщо не забуду, то викладатиму періодчно фото, як все змінюється)
Я вже запросто хожу, багато. Тільки в трохи зігнутому стані. Знеболювальні не приймаю, бо не болить.
Бандаж постійно на мені, знімаю лише в душі. Пью не менше 2 літрів води в день.
Завтра вже потяг додому.
Мініатюри долучень
Назва:  910309ea.jpg
Переглядів: 145
Розмір:  86,1 КБ
ID:	14398  
Відповісти з цитуванням
Старий 10.03.2023, 22:05
Beginner +

Типово

Сьогодні зняли шовчики з пупка. Самостійно, бо я вже дома Додому їхали в потязі майже добу. Щоб не залежуватись (після операції не можна довго лежати), ходила в проході вагону туди-сюди.
11-ий день після операції.
Сплю ще на спині. Після 14-го дня можна буде спати на боку.
Хожу запросто, багато. Але в згорбленому стані, розпрямлятись можна буде також після 14го дня. Але я не уявляю покищо як це відбуватиметься, вся шкіра натягнута.
Сидіти довго ще не можна, та і не комфортно.
Мініатюри долучень
Назва:  b1c1446f.jpg
Переглядів: 111
Розмір:  226,5 КБ
ID:	14401  
Відповісти з цитуванням
ADMIN UA (18.03.2023), Valika (20.04.2023)
Старий 30.03.2023, 08:59
Beginner +

Типово

Привіт всім.

Пройшов місяць після операції. Єдине, що викликає дискомфорт - це тривале сидіння (набрякає живіт і починає боліти), тому я встаю кожні 30-40 хвилин і хожу по кімнаті. Найкраще в обід вийти активно пройтись годинку. Всі набряки сходять.
Який акуратний шовчик вийшов. Через рік його майже не буде видно.
Мініатюри долучень
Назва:  aaa96fcd.jpg
Переглядів: 150
Розмір:  43,0 КБ
ID:	14421   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  abae1361.jpg
Переглядів: 160
Розмір:  41,6 КБ
ID:	14422  
Відповісти з цитуванням
Дякую: 3
ADMIN UA (30.03.2023), Dariamur (19.09.2023), Valika (20.04.2023)
Старий 30.03.2023, 11:27
ADMIN UA ADMIN UA зараз поза форумом
Administrator

Дописи: 155
Зображення: (53)
Цитували: 472
ADMIN UA is on a distinguished road
Типово

@Yulia&, отличный живот! и шов выглядит прекрасно!
Відповісти з цитуванням
Старий 31.03.2023, 19:37
Lilac90 Lilac90 зараз поза форумом
Beginner +

Звідки Ви: Харьков
Дописи: 8
Цитували: 7
Lilac90 is on a distinguished road
Типово

Привет☺️Спасибо за темку 😍
У меня точно такой животик был , как у вас- вроде все хорошо, но этот мешочек после кесарева жутко раздражал 😅
Но шов у меня по другому сделан
Чувствительность начинает появляться или такой же онемевший?
У меня уже чуть больше 1,5 месяца прошло, чувствительности нет пока 😅
Шов хороший, тоненький- вы ничем не клеите , да?
Відповісти з цитуванням
ADMIN UA (02.04.2023), Valika (20.04.2023)
Відповідь

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 18:25.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Про нас

Спільнота тих, хто цікавиться пластичною хірургією, косметологією, естетичною стоматологією та іншими можливостями вдосконалити свою зовнішність.

Використання та передрук матеріалів Plastic-Surgeon.Com.UA можливі тільки з письмового дозволу адміністрації та за наявності активного посилання на джерело.

Copyright © 2020
Single Sign On provided by vBSSO