| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
|||
|
|||
|
Вітаю, дівчата. Напевне ви зайшли на форум в пошуках інформації по ринопластах, то поділюся своєю історією, знаю, комусь вона стане в пригоді.
Ч1. Вибір Прооперувати свій широкий, кривий і горбатий ніс я мріяла ще з підліткового віку , ми часто стояли з подругою коло дзеркала і двоє планували : « колись заробимо грошей і зробимо собі пластичну операцію ...» Життя йшло своім шляхом аж до 38 рочків, ніс був не особливо прекрасний , з віком кінчик ще й почав опускатись, що не заважало мені жити, вчитись, вести публічну в концертну діяльність, одружитись, народити 4 дітей, і загалом почуватись комфортно ( особливо коли не дивишся в дзеркало і на фото без ретуші) Коли кінчик носа все більше почав наближатись до бороди, і мені вже можна було пробуватись на роль баби Яги в якомусь театрі, я вирішила здійснити свою мрію і естетичну потребу ( фото тому доказ) За професією я лікар , ще додатково займаюсь художньою фотографією , і серед моіх клієнток були жінки з ринопластикою. Я вирішила уточнити автора найкраще зроблених носів у своіх клієнток. Яким було моє здивування, коли двоє жінок , абсолютно не знайомих між собою, з різних сфер діяльності , порекомендували одного і того ж лікаря - Алекса Руткаса. Позаяк я бачила його роботу вживу і в дії, постукала на консультацію. Перша консультація була онлайн, так як карантин обмежував пересування. Перед тим я отримала прайс і умови операцій на електронку - цілком прийнятні ціни і умови. Доктор адекватно оцінив масштаб бєдствія і пропорціі обличчя, хоча я в фронтальну камеру телефона без макіяжу після робочого дня виглядала ще трагічніше, ніж зазвичай , його бачення співпало з моім сприйняттям себе, і ми домовились про очну зустріч ( а я почала мріяти про операцію). В часі підготовки до операціі я отримала додаткові рекомендаціі про Руткаса, він оперував Кличка наприклад, ще знайомого працівника одного з посольств, то вже сумніву не залишилось, що це грамотний вибір. Через потребу і в рино , і в септо трансформації, мені був зрозуміліший відкритий метод - чесно і відкрито Олександр Анатолійович говорив про 90% успіх при відкритому способі і 60% успіх при закритому, і про те, що він п’ю оправдано працює з більш надійним і відпрацьованим роками методом. При найгірших розкладах ( якби не так склались зірки , або руки, або ніс) - попасти в 10% однозначно краще, ніж в 40%. ) Зірки склалися, і була визначена дата операціі. - 6 травня. Квитки з Івано- Франкіська взяла на 4 травня, бо треба було здати аналізи( ЗАК, біохімія крові, коагулограма, ітд, і плр) , запаслась контактними лінзами замість окулярів, і поіхала назустріч новому носу Скину своі фотографії до/ після , і продовжу описувати свої пригоди в столиці ) Востаннє редагував jordik: 02.07.2021 о 12:07. |
| Дякую: 2 | ||
Lololo (08.08.2021), volodievna (19.12.2021) | ||
|
|
|||
|
|||
|
Я за півроку до операціі
Востаннє редагував jordik: 02.07.2021 о 11:11. |
|
|
|||
|
|||
|
Частина 2. Передопераційна
Місце здачі аналізів - МЦ «Медіан» - знаходиться коло милого секс-шопу, тому поєднала корисне з приємним, гг) В день огляду в д-ра була операція і я мала час оглянути нову клініку, де він працює- затишна нова чиста лікувальна установа , короче все красиво і правильно. Мене напоїли чаєм з печеньком , потім була очна зустріч з лікарем, фотографування для остаточного прогнозування , уточнення побажань і напутствіє чекати дня х і йти визначатись який ніс за прогнозом буду я більше хотіти. Тут на фото- мій доктор після 4 годинної операціі, вийшов знайомитись. День перед операцією пройшов спокійно , ні грама сумніву, ні хвилювання. |
| Дякую: | ||
IlSogno (29.07.2021) | ||
| Відповідь |
| Параметри теми | |
|
|