| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
||||
|
||||
|
Всіх вітаю. Мене звати Грановський Іван, я практикуючий пластичний хірург, отоларинголог.
Хотів би створити цю тему, для обговорення особливостей післяопераційного відновлення, питань та проблем які зазвичай виникають після операції. Маю на увазі не проблеми в вигляді неестетичного результату, а особливостей реабілітації. Я досить багато оперую, але розумію що частина з того що рекомендую після операції виконується, а частина ні. Звичайно ми з пацієнти кожний пункт рекомендацій проговорюємо/аналізуємо, але для більшого розуміння проблем післяопераційної реабілітації , хотів би запропонувати цю тему. Може я Вам щось підкажу, але не в форматі : приймати антибіотик після операції чи ні. А в форматі : як уникнути кровотечі після операції / яким пластирем і чому краще тейпуватися після операції і тд. Відразу відмічу, що немаю зацікавленості в плані маркетингу, хочу лише зрозуміти чому виникають складності при виконання післяопераційних рекомендацій, адже реабілітація впливає на кінцевий результат не менше, чим сама операція |
|
|
|||
|
|||
|
Давно хотела сделать.
|
|
|
|||
|
|||
|
Добрий день!Цiкаво,якi частiшi роблять помилки та якi наслiдки.
|
| Відповідь |
|
|