Вітаю спільнота. Після мого досвіду з Дмитром Березовським пройшло півтора роки. На операцію до нього пішла в квітні 2023 року. Ну що можу сказати. Шукаю хірурга щоб зробити повторну , бо все повернулось на ті ж самі місця як було до операції. Брилів нема бо він їх вирізав лазером, за що дякую. Але але все іньше висить особливо шкіра натягнулася, носогубні саладки біля вух, рот обвис. Я не курю не пью, веду здоровий спосіб життя , користуюсь професійною дорогою косметикою , ходжу до косметолога. Зробила вчора УЗД мʼяких тканин обличчя щоб було з чим йти на консультацію , бо повторну підтяжку не всі хочуть робити , кажуть після неї там рубці. Лікар радіолог з УЗД сказав що жодних рубців, слідів підтяжки немає, рубцевих утворень ні в мʼязах ні в смас шарі ні в підшкірно жировій клітковині на момент огляду не виявлено. Порадив зробити 3D КТ візуалізацію мʼяких тканин в реальному часі щоб сто процентів довести що робота не була зроблена. Висновок який що підтягується тільки шкіра, більше нічого він не робить. Шкода звичайно і часу і грошей бо я заплатила біля 350 000 гривень, лікар у спілкуванні приємний, не сперечаюсь, обслуговування хороше, ремонт сучасний , фотографії вилизані ті що після. Але 350 000 гривень такий сервіс що ти поспиш під наркозом мене розрізали , натягнули шкіру і зашили та це трималося рік , півтора не вартує.
|