Я зверталася до нього щоб виправити ситуацію зразу через два місяці після того як спав набряк в стало добре видно що і де висить. Крім того одна брова стала нижче чомусь потягнуло око з бровою в низ. Він не був проти але сказав мені так, «Я перероблю , але пишіть розписку що якщо вас паралізує то я не буду виноватий ви самі хотіли щоб я переробляв» Ну звичайно що на таку переробку я була не згодна. Там усе продумано.. Він звонив своєму адвокату., на всяк випадок там і таке є. А хто б погодився щоб його лице ще в добавок паралізувало?
Добавлено через 1 минуту
Показати фото можу , але не в цьому чаті, прославитись на всю Україну не маю бажання
Добавлено через 8 минут
Давайте зустрінемось , якщо дуже хочете побачити .
Добавлено через 39 минут
Цитата:
Допис від Zenobya
Я робила у Березовського підтяжку обличчя з платизмопластикою, дуже задоволена, пройшло майже 2 роки. Мені дивно читати негативний відгук без фото до/після, і цікаво, що ж пішло не так у дівчини Крістіни? Хотілося би почути більш детально.
|
Люди які зробили вдалу операцію такий форум не шукають. Вони счастливо живуть і їм байдуже. Такий сайт шукають тільки ті хто ще не зробив і не хоче пролетіти , або ті хто в край не задоволений.
Добавлено через 33 минуты
Треба було мені хоча б подумати якщо школу закінчують в 17 років + 6 років медичного університету + два роки інтернатури + ще якесь навчання на пластичного хірурга . То який пластичний хірург в 23 роки може бути. Ну тепер йому вже 25. Складається враження що лише клініка оформлена на нього якимось чином , можливо батько медик або мати, а він там виконуючий обовʼязки «Директора», а операції робить хтось іньший . Ще косметологом в такому віці він міг стати закінчивши медучилище на мед брата чи фельдшера, Ну але ніяк не на пластичного хірурга. Ну але тепер уже пізно. Ніхто переробляти чуже творчество не хоче.