Перегляд одного допису
Старий 05.11.2025, 07:45
Alsu123 Alsu123 зараз поза форумом
Новичок

Дописи: 4
Цитували: 0
Alsu123 is on a distinguished road
Типово

Я зверталася до нього щоб виправити ситуацію зразу через два місяці після того як спав набряк в стало добре видно що і де висить. Крім того одна брова стала нижче чомусь потягнуло око з бровою в низ. Він не був проти але сказав мені так, «Я перероблю , але пишіть розписку що якщо вас паралізує то я не буду виноватий ви самі хотіли щоб я переробляв» Ну звичайно що на таку переробку я була не згодна. Там усе продумано.. Він звонив своєму адвокату., на всяк випадок там і таке є. А хто б погодився щоб його лице ще в добавок паралізувало?

Добавлено через 1 минуту

Показати фото можу , але не в цьому чаті, прославитись на всю Україну не маю бажання

Добавлено через 8 минут

Давайте зустрінемось , якщо дуже хочете побачити .

Добавлено через 39 минут

Цитата:
Допис від Zenobya Переглянути допис
Я робила у Березовського підтяжку обличчя з платизмопластикою, дуже задоволена, пройшло майже 2 роки. Мені дивно читати негативний відгук без фото до/після, і цікаво, що ж пішло не так у дівчини Крістіни? Хотілося би почути більш детально.
Люди які зробили вдалу операцію такий форум не шукають. Вони счастливо живуть і їм байдуже. Такий сайт шукають тільки ті хто ще не зробив і не хоче пролетіти , або ті хто в край не задоволений.

Добавлено через 33 минуты

Треба було мені хоча б подумати якщо школу закінчують в 17 років + 6 років медичного університету + два роки інтернатури + ще якесь навчання на пластичного хірурга . То який пластичний хірург в 23 роки може бути. Ну тепер йому вже 25. Складається враження що лише клініка оформлена на нього якимось чином , можливо батько медик або мати, а він там виконуючий обовʼязки «Директора», а операції робить хтось іньший . Ще косметологом в такому віці він міг стати закінчивши медучилище на мед брата чи фельдшера, Ну але ніяк не на пластичного хірурга. Ну але тепер уже пізно. Ніхто переробляти чуже творчество не хоче.

Востаннє редагував Alsu123: 05.11.2025 о 06:55. Причина: Корекція помилок
Відповісти з цитуванням
Дякую:
Belladonna (27.04.2026)