Я теж робила у Березовського підтяжку два роки тому, повелась на його картинки. В саму останню хвилину перед операцією прочитала що він косметолог та йому 23 роки. Шовчики нормальні, але шкіра висить є асиметрія, шкіра на шиї відстала з одного боку теж звисає, зявився кадик як у мужика натер якимось прибором чи що. Замість смас він зробив Макс ліфт , в чому сам на перевʼязці і признався. А я заплатила за смас. Той Макс ліфт провис через два місяця. Замість того щоб отримати мінус десять в результаті мінус два. Уже рік шукаю хірурга щоб по поправити , ніхто не береться, ніхто не знає що він там натворив, гарантії що можна виправити немає. Не хочете мати проблем дівчата на підтяжку обличчя не йдіть туди, можливо щось іньше він робить добре наприклад блефаропластику, хоча у мене на одному оці шов розлізся я не бачу , бо в мене зір поганий але так іньші хірурги кажуть, а повторну блефаропластику робити не можна бо будуть сильні рубці. Нікого не відговарюю вам рішати хто класний хірург хто ні. Це мій досвід. Біда в тому що переробити ніхто не береться . От і все.
|