Перегляд одного допису
Старий 27.09.2025, 20:27
Ianinna Ianinna зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 8
Цитували: 0
Ianinna is on a distinguished road
Типово

В мене без особливих пригод , але асиметрія все ж є. Була на контролі рівно через півроку після операції - асиметрію лікар побачив зразу і ,я так зрозуміла, шо це було упущення при ''розмітці'' перед оп. Треба було розмітити це і зафіксувати складку під час оп , бо ,як сказав лікар , коли лежала на операційному столі, то все однаково , а коли встала , то імплант трошки з'їхав вниз і підмишку . Не критично , але якщо на мене голу придивитися , то видно ))) Сказав, якщо це мене дуже бентежить , то можна зафіксувати складку складку під седацією ( хв 40 ). Я поки чекаю ,щоб минув рік )) Потім буду вирішувати ))
Форми , чесно кажучи , мені й досі не подобаються. Я до них просто звикаю . Може, тому , що до операції в мене все ж були ГРУДИ ))) свої, м'якенькі , які складали гарне декольте . А тепер просто аналоги ))) Про декольте мова навіть не йде )))
В принципі почуваюся норм . Іноді й досі при навантаженні відчуваю ліву м'язу чомусь . Коли лежу на лівому боці ,а потім повертаюсь на спину , то є трошки дискомфорт. Не знаю як його пояснити, але він присутній . На живіт лягаю спокійно , але не дуже зручно ))
Відповісти з цитуванням