Перегляд одного допису
Старий 26.09.2025, 23:48
BRCA2 BRCA2 зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 11
Цитували: 1
BRCA2 is on a distinguished road
Типово

Тиждень тому було 5 місяців після операції
Політ нормальний
Але була і халепа: в три місяці після операції одна з грудей раптово почервоніла в одному місці і стала тепла на дотик. Наступного дня я вже була в Шевчук на УЗД. Вердикт - серома, тобто рідина набралась. Небагато, але через таку реакцію шкіри відкачали і вкололи щось протизапальне. Через місяць ще трошки відкачали (до 5 мл), але це вже можна було і не чіпати, як я зрозуміла. Після цього випадку повернула компресійну білизну на ніч і на день, коли я активна (гуляю з дитиною, прибираю тощо). Вирішила до року після операції її періодично носити. Лікар не проти. Я переїхала до Польщі, тому тепер перестраховуюсь максимально. Хоча у Варшаві приймає їх колега, Сергій Аксьонов, і сказали, що якщо раптом що, можна до нього, щоб в Київ не їхати
А якщо безвідносно цієї сероми, то мені дуже подобається результат естетичний. Так, ріплінг з'явився, але він тільки в певних позах є. До речі, якщо є ріплінг, значить - сероми нема, такий лайфхак по самоперевірці мені Шевчук розповіла &#x1f605
Я фізично вже майже забула, що це імпланти. Хіба що на животі не ризикую спати, але це більше через серому. аби не та ситуація, була б набагато більш смілива
Перед переїздом робила УЗД - відпустили на рік гуляти, якщо скарг не буде
МРТ призначили на 2027 рік, бо за імплантами періодично треба на МРТ стежити + є ризик маленький, через соски і ореоли
Ніби все
А у вас як справи?

Добавлено через 2 минуты

А, забула дописати
Серома, вірогідно, виникла через мокрий купальник + вітер
Я їздила на море, чілила в басейні. Потім лазила в мокрому купальнику декілька годин. Пам'ятаю, що був вітер якраз. Могло просто продути...До року треба берегтись, бо лімфа вибудовує нові шляхи відтоку
Відповісти з цитуванням