Перегляд одного допису
Старий 26.06.2025, 18:02
tsukerka! tsukerka! зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 14
Цитували: 0
tsukerka! is on a distinguished road
Типово

Дівчатка, я жива, отже звітую!

Сьогодні рівно тиждень з моменту ОП! Щаслива - це нічого не сказати)))

Пасічник все-таки дослухався до мого останньо-актуального побажання не дрібнити і поставити найбільший варік для невиликої міжгрудки - поставили 275 мл. Чи я пожалкувала? ...оххх!!!
Треба було не відкривати рота перед ОП і триматися старої програми "якомога більш натуральний вид, будь ласка"))))
Сказати, що це багато для мене - це нічого не сказати! Ну, вид спереду(якщо глянути прижмурено) ще якось можна притягнути до моєї естетики, але збоку... Дуже такі габаритні батони вийшли. Немов годуюча мамуся на максималках + верхній полюс дуже крутий - немає перекату...
Поки що я скажу, що я б змінила профіль імпланту(не екстрависокий, а високий), якщо б це було можливо. Бо випирає ДУЖЕ. З жодного ракурсу це НЕ має вигляд натуральної грудки на моєму тілі. Також, поки що жодної схожості з моїми хотілками АЛЕ я розумію, що ще дуже рано судити і не можна робити жодних висновків, тож чекатиму хоча б місяця... (компру носити 1 міс. резинку спереду на верхньому полюсі не треба. ну подивимось... я ж боюся ефекту "трампліну" якраз)

Виписали додому вже на другий день, хоча я хотіла ще залишатись. Медсестричка сказала, що всі швидше оговтуються вдома - це правда!
Було тяжко рухатись до машини, під час дороги, але це ще ніщо в порівнянні зі страхом щось десь зворушити і поламати собі в найближчі дні. Але до сьогодні наче без пригод дожила.
Груди тверді, як камені. Дуже хвилююся, але знов таки, розумію, що треба час...
До речі, хо сказати, що у мене нічого не болить(тьфу-тьфу) десь так дня зо третього. Біль стихав поступово, без піків. Знеболююче вдома не пила ні разу. Синців НЕ БУЛО ніяких. Нуль! Лише набряки такі, знаєте, немов під шкірою якась рідина прям перетікає при натисканні... І це лише в боковій зоні під пахвами і в міжгрудці. Страшенно вздутий живіт був днів 5)))

Часткове онеміння грудей, на жаль, є. Особливо на рівні сосків та нижче. Сьогодні зранку я прокинулась і відчула його дуже яскраво, прям немов голками проштрикані. Це МЕГАнеприємно і не має нічого спільного з "підвищенням чутливості", яка виникає у деяких як побочка. Але таке сильне онеміння не перманентне, тож я поки у хороших думках! )))

Роблю вправи з 5 дня(дали комплекс, коли була на перев'язці. Спину могла вирівнювати повністю десь на цей же день). Купаюся швиденько і відразу мазючки та в компру.

ПІДСУМОВУЮЧИ, моя реабілітація проходить щоякнайпрекраснішим чином.

Загальне фото цицьок зроблю якомога швидше! А поки, шовчики:
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  97c7df90.jpg
Переглядів: 41
Розмір:  52,8 КБ
ID:	15227   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  d1c7b50a.jpg
Переглядів: 44
Розмір:  55,3 КБ
ID:	15228  

Востаннє редагував tsukerka!: 26.06.2025 о 18:07.
Відповісти з цитуванням