В мене 450 круглі . Зріст як у вас 😉, але вага 65 ( маю ''трохи'' рочків і трьох дітей ) , під грудьми завжди 85-87. ОГ зараз наскільки сама змогла правильно наміряти 98-100. Але мені не подобається форма грудей , та й об'єму наче мало 🙄. Розумію, шо вже маю комплекс . Хоча ніколи не мала комплексів з приводу грудей . Мене абсолютно влаштовувало те, що було до операції ( хоча і розтягнуті після вигодовування трьох дітей по пару років , і різні , але своє і гарно вкладалося в бюстік з чашкою B/C в доволі симпатичне декольте) . Зараз декольте не получається . Груди якісь наче плоскуваті 🥺... Ніяк не можу звикнути до їх нового вигляду . Хоча й зараз бюстгальтер чашка так само B/C 🙄.
На якісь ще операції йти бажання не маю . Якби не моя мутація ,то я б ніколи нічого не робила - мене абсолютно все влаштовувало . А зараз кожен погляд в дзеркало після душу ледь не до сліз 🥺. В основному дівчата збільшують груди разом з мастектомією. В моєму випадку ,мені здається , їх зменшили рази в 2-3 🙄. Перед першою операцією обговорювалася підтяжка , лікар показав приблизно як буде і мене все влаштовувало. Але прокинулася після операції я майже без грудей чомусь . В першу операцію видалили по 350 чи 370 г залози . В другу ще десь по 150 ,як сказав лікар . Залишається втішати себе тільки тим , ,шо по гістології чисто
Востаннє редагував Ianinna: 07.06.2025 о 23:25.
|