Перегляд одного допису
Старий 02.06.2025, 18:08
tsukerka! tsukerka! зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 14
Цитували: 0
tsukerka! is on a distinguished road
Типово

Привіт, @Yanananana!
Хороші циці вийшли, а ще трохи "розпушуться" і стануть ще більш ріднесенькі!)
І дійсно — нема відчуття, що там аж настільки багацько. Але загальний вигляд... достатньо соковитий!
(Кілька питань, якщо не проти: який у тебе обхват був до? чи відчуваєш зараз якусь вагу попереду, спина звикла? чи спиш уже на боці, якщо так, то з якого терміну?)

А мені жоден з лікарів не дозволив дивитися у бік круглих (це саме через те, що у мене нуль цілих нуль десятих жирової і молочної), тому я мушу або шукати такого хірурга, що перекреслить слова всіх попередніх і вболівати, що вони приживуться на мені без помітних контурів, або змиритись з потенційним ризиком перевороту і з хорошими думками йти на ОП за омріяними натуральними сісями. Текстура "піна" має впитися і присмоктатися добре, тож обираю другий варік. Мене просто тішить те, що я не відчуваю жодного сумніву щодо обраного лікаря. Якщо щось доведеться "підправляти", він обіцяє без жодних вагань йти назустріч.

Тож, призначили ОП на 19 червня. Лікар просив до того часу підкачати грудні м'язи на скільки зможу. А я дуже давно не відтискалась, тож зараз в день по 10-15 роблю лиш. (Десь чула, що один лікар радив саме розтягувати м'язи. А я буду качати, бо розтягувати нічого, хах!)

Востаннє редагував tsukerka!: 02.06.2025 о 18:12.
Відповісти з цитуванням