Перегляд одного допису
Старий 02.06.2025, 09:14
BRCA2 BRCA2 зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 11
Цитували: 1
BRCA2 is on a distinguished road
Типово

Я вже не ношу компресійну вдень, тільки вночі. Мені так сказали лікарі, виконую І вже думаю, чим замінити компресійну на ніч, бо вже за тиждень два місяці буде після ОП.
В мене іноді болить, колить, тягне, то одна, то інша. Такого, щоб боліла якась одна в конкретному місці - немає. На УЗД скоро ідете?
Параметри грудей до ОП - після ГВ ніби два прищика стало, до 77 см було приблизно. Зараз 87 см. Під грудьми - 74 см. Зріст 175 см і вага 57 кг. На консультації обговорювали об'єм 290-310 мл, одразу сказав, що мені тільки круг Політех. Але попередив, що тільки на ОП буде зрозуміло, який об'єм ставити. В результаті поставив 360 мл. У мене був шок спочатку, я думала, що це занадто, хоча чоловік одразу сказав, що це не багато. І вже через пару тижнів я і сама це зрозуміла - об'єм в самий раз на мої параметри. Помінчук все-таки естет виявився в моєму випадку і я задоволена об'ємом. І загалом наразі задоволена результатом. Я доволі костлява зверху, одна грудь ідеальна - немає ніякого переходу, горба, а друга грудь трохи бачу контур імпланта зверху, я так розумію, у нас м'язи не однакові з обох сторін, тому по-різному м'яз прикриває їх. Вже записана на через рік після ОП до Помінчука, подивимось як буде виглядати, може цей контур можна ліпофілом скрити, але я не впевнена, що це взагалі треба виправляти, бо чоловік, наприклад, не бачить. Якби я не читала цей форум, то і не помітила б цей контур. Враховуючи, що немає залози, то я ще про ріплінг багато читала, що може якраз через декілька місяців проявитись. У вас немає?
І до речі, ліпофілінг же додає теж об'єму до грудей. То може вам спитати у лікарів, чи можна ним збільшити об'єм у вашому випадку?
Відповісти з цитуванням