Так, буду дивитися тепер лиш на 275 або навіть 315! (Або й 320 - це ж залежить від профілю. Мені аби то все натурально було, а Пасічник сказав, що "середній" то не мій випадок і вазагалі мало коли ставиться. Гадаю він мав на увазі, що для цієї проєкції тре мати і свої залози ще. Хз.)
Прикріплюю каталог імплантів "Політех", де добре видно, що навіть
з об'ємом 275 буде ширина 11,3 см. Це я до того, що два інших лікаря мені радили ставити
в ідеалі 12,5 ширину, щоб була ВАХ-ВАХ міжгрудка і соски на місці... До речі про СОСКИ! Пасічник сказав, що після мамо, як пройде трішки час, ми глянемо на відстань між ними і якщо що, то можна буде підрізати шкіру біля кожного і зшити їх трішки ближче. Тобі такого не пропонували, аби усунути асиметрію? Бо так пересувають у будь-якому напрямку.
Цитата:
|
Ну і не розумію, навіщо "піна"? Лікар це якось аргументував? Може боїться, що анатомічний імплант перевернеться?
|
— Чесно, не пам'ятаю. Я так зрозуміла, що лікар дуже любить працювати з таким покриттям. Я просто прийняла це як факт і все. І звичайно мені дуже-дуже підходить, що переворот менш вірогідний саме з "піною".
В інтернеті читала про неї і так й не зрозуміла, які серйозні мінуси, окрім її текстури, що потребує більших зусиль на "всотування" організмом і приживання? І чому буде важко видалити, якщо довкола буде новоутворена капсула для імпланта? Видаляють ж разом з нею при вторинній пластиці, хіба не так?(((