Перегляд одного допису
Старий 13.05.2025, 17:37
tsukerka! tsukerka! зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 14
Цитували: 0
tsukerka! is on a distinguished road
Типово

Привіт!)
//сподіваюсь, не приймеш за образу, якщо будемо на "ти"

Дуже тобі дякую за відгук — чесно, мені саме такий коментар зараз був дуже потрібен! Бо маю ті самі переживання щодо об’єму: 0 до ОП, худенька, і страшно, що 315 мл — це буде забагато (окрема дяка за акцент, що тобі врешті-решт ТОЧНО не забагато)!

Ти чудово описала свою ситуацію, і я вже побігла подивитися твою тему — прочитала все до останнього слова. Твій щоденник — дуже чесний і глибокий. Це безцінно — побачити, як усе відбувалося у дівчини з подібною комплекцією та нюансами. У мене теж є невелика деформація грудної клітини. Хірург казав, що це цілком природне явище. Певно в мене трохи інший тип... Загалом, до консультацій я взагалі не дуже звертала увагу на груди — раз на рік могла кинути оком. Але на деяких фото збоку трооохи помітно, як асиметрично виглядають ребра.

Я бачила, як ти писала, що хотіла б більше верхнього полюсу — а я б ні за що не подумала, що такий результат, як у тебе, може засмутити власницю через це! Бо саме твої мені дуже-дуже подобаються завдяки отому натуральному спуску... Неймовірно ніжно і тендітно в одязі, і дуже соковито-палко, природньо без одягу

І дуже вдячна, що ти так відверто поділилася про асиметрію(яка насправді геть не кидається ув очі, поки не начитаєшся від власниці, як то її бісить), шрами, ріплінг... Важливо памʼятати, що в природі ідеалу не існує. Звісно, прикро, що навіть після операції не можна отримати гарантій ідеального результату. Але з часом приходить прийняття — і ти просто звикаєш і починаєш любити себе нову... Загалом, якщо досі не пОняла, мене твої перси ну дуже причарували!

Хай служать довго-довго!!!

Востаннє редагував tsukerka!: 13.05.2025 о 17:42.
Відповісти з цитуванням