Перегляд одного допису
Старий 12.05.2025, 20:12
tsukerka! tsukerka! зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 14
Цитували: 0
tsukerka! is on a distinguished road
Типово Мамопластика з 0 розміру. (Харків). Прошу порад!

Всіх вітаю!
Мені 24, дітей ще не мала (планую, але мінімум через пару років + і не одного) про мамопластику мрію все свідоме життя, бо в бюсті маю справжнісінький нуль . Відтягувати операцію до "після родів" НЕ буду, вже нема сечі терпіти ці пекельні борошна – хо бути сексуальною і впевненою вже у цьому віці!

Мої параметри: 170 см, 55 кг, ПОГ=ОГ 80 см.
Мої забаганки: максимально природнього виду груди допустимого для мене розміру, без надутих/ефектних верхніх полюсів.

У Харкові ходила на консультації до Пасічника Олександра Васильовича[500 грн] та Сизого Максима Юрійовича[600 грн], а також брала консу по телефону у Сігаєва Євгена Борисовича[800 грн] (бо він інколи приїзджає та оперує в моїм місті). Поки що +- відомих хірургів, крім них, тут не знаю. А розглядаю я лише рідне місто.
Найбільш(або навіть єдиним) балакучим і незверхнім для мене виявився пан Олександр Пасічник. Хочу і певно буду робити у нього.
Швиденько про ціни: Сизий – 4000 дол., Сігаєв – 4500 дол., Пасічник – 5000 євро. Так, у мого фаворита значно дорожче, але якщо я отримаю бажане з першої спроби, то ця різниця того варта, погодьтесь!

А тепер до справи – моя база близько 12-12,5 см. По фото зрозуміло, що циці справді відсутні))
Всі троє зійшлись у тому, шо мені слід ставити анатомічну форму - УРА! а далі розбіжності:
Пасічник (розглядає тільки "піну") після того, як вислухав мої побажання у "щоб по-справжньому, як рідні", нарахував всього 240мл. Навіть спочатку додав, шо навіть 210 можна брати. Але зупинились на 240 таки. Пояснив це тим, що у мене не такий вже великий м'яз, тож, аби імплант був точно під ним і не "висувався" з-під нього до центру, тобто не виступав у міжгрудці, то треба отак. Я ж слухала таке вперше, тож подумала, ок-гаразд, і пішла слухати інших...
— ПОТІМ ввели мене у шок Сизий та Сігаєв (останньому я робила дуже ретельну фотосесію у різних позах з метром на тілі), бо вони відразу чітко і безапеляційно нарахували мені 310-320мл, а то й можна сміливіше кажуть! І звісно всі лікарі спирались на мою базу, зріст та комплекцію. Але ці сказали, що забагато точно не буде (цього я, звичайно, і боюсь). Напевно, вони просто мають такий "соковитий" естетичний рівень/смак/сприйняття, тому й категорично не погоджувались розглядати будь-що менше 280мл.
//Загалом, дівчата, я можу розписати враження від всіх конс-цій згодом, якщо комусь буде цікаво! А поки про наболіле.

Тож, пожила я на цьому форумі кілька безсонних ночей, повивчала-подосліджувала, та зрозуміла, шо геть заплуталась!)))
Напевно все ж 240мл будуть малі: може утворитись неприваблива відстань між грудьми, може бути об'єктивно "слабкий" і "відштовхуючий"(ну, знаєте, як синонім до слова "кволий") результат, тощо тощо...
Також, на питання про Дабл-бабл чула, що може таке трапитися і в мене, адже фактично складки я не маю(від сосочка до ледве помітної лінії всього 2 см) – тож можливо пан Пасічник має абсолютну рацію зі своєю пропозицією? Хоча "ліпофілинг ніхто ж не відміняв якщо що" – його ж слова.

Приблизні питання, що морочать мені голову:
  1. Хто оперувався у Пасічника О.В.? Як довго "тримався" результат?
  2. Хто мав таку саму базу 12–12,5 см і скільки мл вам поставили?
  3. Як виглядає анатом 310 мл на схожий зріст, вагу і ПОГ?
  4. Анатом 310 мл на худорлявім тілі – це вже ризик “шарика” чи все ок, непомітно?
  5. Чи є дівчата, які раді, що не гналися за мл навіть коли пропонують об'єктивно мало?
  6. Наскільки критичною є "грудна складка" (у мене її майже нема)?

Одним словом, пишногруді красуні, я конче потребую ваших думок, спостережень і досвіду. Я знаю, що кожна з вас колись стояла на цьому виборі – тож буду щиро вдячна, якщо поділитесь знаннями. Для мене це реально велика справа.
Заздалегідь дякую за приділену увагу!
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  1d50eb70.jpg
Переглядів: 65
Розмір:  41,6 КБ
ID:	15193   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  b4b8bac7.jpg
Переглядів: 58
Розмір:  40,8 КБ
ID:	15194   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  680e2322.jpg