Перегляд одного допису
Старий 02.04.2025, 11:09
NikaT NikaT зараз поза форумом
Новичок

Дописи: 3
Цитували: 2
NikaT is on a distinguished road
Типово

Цитата:
Допис від Uncopyritable Переглянути допис
Я згодна з вашим чоловіком. У вас все гарно, навіщо вам підтяжка? Це лишня реабілітація і більш помітні шрами. Краще відкладіть цю ідею на потім, якщо через багато років груди розтягнуться, то тоді і зробите підтяжку, а зараз все гармонічно!
Дякую велике , просто мабуть моє уявлення про зроблені груди були трошки інші . Я думала зроблю груди і все буду бігати без топів і бюстиків . По перше мені реально дуже не зручно без підтримки грудей , і лікар сказав що з моїми тканинами мені треба носити білизну і топи , так як свої тканини дуже тонкі , і піддаються розтягненню

Добавлено через 1 минуту

Цитата:
Допис від Аннабелль Переглянути допис
@NikaT, я за 7 років так і не звикла ходити без білизни. Тільки спати і то, бували періоди, коли серед ночі вставала і одягала щільний топ.
В мене тільки 5 місяців , я намагалась знімати білизну, ходити по 10-15 хвилин , щоб звикнути . Не можу , так не зручно … треба якась підтримка .

Добавлено через 4 минуты

Цитата:
Допис від Uncopyritable Переглянути допис
Я згодна з вашим чоловіком. У вас все гарно, навіщо вам підтяжка? Це лишня реабілітація і більш помітні шрами. Краще відкладіть цю ідею на потім, якщо через багато років груди розтягнуться, то тоді і зробите підтяжку, а зараз все гармонічно!
Я просто ще боюсь своїх бажань , в то му що я можу зробити підтяжку якірну , результат не відповість моєму уявленню про нього , а назад дороги вже не буде ( будуть груди у шрамах . Знаєте як придумала якісь ідеальні груди , яких може і не існує … ідеальне ворог гарного в здорового , щось таке
Відповісти з цитуванням