Перегляд одного допису
Старий 12.03.2025, 17:15
Snigurka Snigurka зараз поза форумом
Almost Profi

Звідки Ви: Київ
Дописи: 129
Цитували: 22
Snigurka is on a distinguished road
Типово

Щодо лікаря. Пару місяців тому був момент, коли боліла одна грудь. Я писала Юрченку в Інстаграмі щодо цього, він мені відповів. Хоч до нього на прийом я так і не сходила, але цей факт порадував, що можна зв’язатись з лікарем і тебе не ігнорують. Бо читала багато неприємних історій, коли у дівчат з’являється проблема і немає до кого з нею звернутись.

Підсумок:

За допомогою збільшення грудей я ще й хотіла замаскувати деформацію грудної клітини, бо такий горб спереду мене дуже дратував і обмежував у виборі одягу. На жаль, моя ідея провалилась

Звісно, якщо зібрати груди в купку за допомогою бюстгальтера, то буде красиво. І без сумніву краще, ніж було до. Але влітку без бюстгальтера обтягуючі майки чи сукні я так і не одягну. Бо немає зверху об’єму, який би закривав маю проблему. І друге – соски в різні сторони дуже кидаються в очі. Ну мені так точно.

Можливо, інший лікар зробив би краще. А можливо, було б гірше… Але вже є такий результат. І хоч вийшло не зовсім так, як я хотіла, я все одно люблю свої нові груди і сподіваюсь, що вони прослужать мені якомога довше)

Дівчата, дякую за увагу!
Сподіваюсь, комусь буде корисна ця інформація. А якщо ні, то просто буде мені для історії))
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  d1be93c9.jpg
Переглядів: 81
Розмір:  65,4 КБ
ID:	15108  

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Дякую:
Karyna (18.03.2025)