Перегляд одного допису
Старий 12.03.2025, 17:02
Snigurka Snigurka зараз поза форумом
Almost Profi

Звідки Ви: Київ
Дописи: 129
Цитували: 22
Snigurka is on a distinguished road
Типово

По відчуттям все добре. Минулого місяця була на УЗД і на контрольному візиті у лікаря. Сказали, що все на своєму місці.

Як і пишуть дівчата, груди стають холодними, але мені це не заважає. До операції я завжди спала на животі. Зараз сплю на боку. Пробувала декілька раз спати на животі, ніби і комфортно, але спрацьовує якийсь психологічний фактор, що щось там надавиться і поломається

З неприємного: досі іноді скорочуються грудні м’язи, хоча я не роблю важких фізичних навантажень на них. Буває якийсь біль в груді, ніби десь зажимає нерв. І він віддає аж в спину. Але проходить самостійно.

По параметрах маю під грудьми 70, об’єм грудей 87.
Бюстгальтер обираю 75С. Іноді підходить 75В. Але так як виступаюча грудна клітка додає об’єму, коли груди збираєш разом, то я все ж обираю 75 С, щоб мені нічого не давило. В цілому, топи ношу частіше, ніж бюст, мені так комфортніше)

При наклоні в грудях є невеликий ріплінг. Візуально його не видно, але можна нащупати пальцями. Тут ставлю собі помітку, що 315 мл це таки мабуть найбільший для мене об’єм, раз вже є ріплінг. Бо до операції в мене був 0 і великий імплант не було чим накрити))

Обо мне:
Відповісти з цитуванням