Перегляд одного допису
Старий 04.03.2025, 06:53
Alena888 Alena888 зараз поза форумом
Active

Дописи: 30
Цитували: 29
Alena888 is on a distinguished road
Типово

Цитата:
Допис від Аннабелль Переглянути допис
@Alena888, у мене стоять 240, якщо це важливо.
Я ні в якому разі вас не відмовляю! Я просто описала вам свій досвід. Коли я робила - не було стільки інформації, теми, про видалення, не було зовсім! Якщо і були повторні операції, то це заміни на більші або контрактура. Зараз все набагато доступніше! У більшості як раз прийшов термін 10-15 років і понеслася, як то кажуть. Можу лише дати поради від себе, а дослухатися чи ні - це лише ваше бажання. Поради пишу, виходячи зі свого досвіду і досвіду знайомих мені людей, груди яких я бачила/мацала і що ми маємо на сьогоднішній день.
1. Якщо ви плануєте вагітність - відкладіть операцію. Щоб вам не казали лікарі! Груди змінюють форму в будь-якому випадку! Набір ваги, грудне вигодовування, потім схуднення - вони не будуть такі, як до вагітності. Під цим впливом кармани, в яких знаходяться імпланти стають розтягнуті і тоді вирогідність перевороту стає в рази більша. Те саме може статися і без вагітності, якщо наберете більше ніж 10% своєї ваги.
2. Якщо плануєте худнути після операції - не робіть. Вага має бути +- стабільна, щоб зберегти результат. Треба спочатку схуднути, потім робити операцію і намагатись тримати вагу.
3. Гарантія на імпланти пожиттєва, але це гарантія на сам імплант! Гарантії на ваше тіло немає ніякою, воно може прийняти його, а може постійно розпізнавати, як чужорідне.
4. Почитайте, що таке «хвороба імплантів». Коли я їх робила, ніхто її взагалі не визнавав, а зараз визнають, вона має симптоми і часто після видалення вони проходять.
5. Серома (запалення, збирається рідина) буває не тільки одразу після встановлення або перший рік, а і набагато віддаленіше. Тобто, будь який вірус, хвороба, зниження імунітету, можуть викликати серому.
6. Контрактура (товста капсула), також може зʼявитися в будь-який момент, частіше це стається на більшому терміні, але позбавитись її можливо тільки повторною операцією з заміною імплантів.
7. Ви маєте знати, що якщо імплант встановлюється через розріз під пахвою, то для його видалення чи заміни, найчастіше, роблять ще надрізи або знизу в складці або по соску. Тобто, краще вже тоді встановлювати одразу через складку під грудьми.
8. Також маєте знати, що груди майже весь час будуть холодні, до цього треба буде звикнути) і не у всіх повертається чутливість сосків, або вона може бути такою гіперчутливістю, що іноді здається, як током бʼє)
9. Ну і, мабуть останнє, ви маєте бути готові до того, що це не на все життя, рано чи пізно імпланти треба буде замінити, хоч щось - але обовʼязково буде. Або розрив, або контрактура, або шкіри стане більше. Може і років через 15-20, але це не та операція, яка робиться раз і на все життя. Більшість з нас лягають знову на стіл для заміни (більші/менші) або ускладнення, або видалення.

Не лякайтеся! Груди реально прикольна штука, вони гарно виглядають (якщо хірург зробить гарно, звичайно), з ними прикольно, набагато більше впевненості, білизна, сексуальність. Хочете - робіть і не думайте! Але, я вважаю, що отакі повідомлення, як я написала, мають читати всі ДО операції, і вже впевнено йти на неї. Могла б ще додати 10 пункт, про випадки анапластичної лімфоми, яку можуть також викликати імпланти, але вже не буду, цих випадків не багато, але вони є.

Якщо є якісь конкретні запитання - не соромтеся, хочете пишіть тут, хочете в особисті, у вас реально є час подумати і зважити всі за і проти.

І нехай у вас все буде добре!!!!
дякую велике! напишу вам у особості, якщо ви не проти
Відповісти з цитуванням