@
Snigurka, так, без заміни. Спочатку хотіла просто замінити, а потім подумала, що 5-7 років і знову заміна, або видалення? Так, мені важко дається таке рішення, але мені груди зараз дають такий дискомфорт, що я дуже хочу відчути легкість (надіюся).
Та, в якій перевернувся імплант - взагалі безпроблемна, я і не знаю коли він точно перевернувся, я бачила деякі зміни періодично, але що він на 180 повернувся я не думала. Мене мучить інша, на останньому моєму УЗД була підозра на контрактуру, вона значно твердіша, болючіша, наливається, якщо лягти, прям видно, що вона більша і не така мʼяка, точніше, тверда. Я вже не можу спати на правому боці, не можу лягти на живіт (ніяк), постійний дискомфорт, як тільки хтось близько наближається мене аж в піт кидає, щоб тільки не торкатися цієї частини тіла. Виходячи з усього я подумала, де гарантія, що після 2 операції буде все нормально, що знову не буде контрактури чи перевороту? Немає такої гарантії. А ще той імплант, який перевернувся, здається мені занадто мʼяким і я не виключаю, що там розрив. Тому зваживши все, мені все одно потрібна операція, тому що без заміни ці проблеми не вирішаться, а зробити зараз заміну і потім знову під ніж? Я втомилася, не хочу.