Перегляд одного допису
Старий 22.01.2025, 21:59
Karyna Karyna зараз поза форумом
Beginner +

Звідки Ви: Київ
Дописи: 17
Цитували: 4
Karyna is on a distinguished road
Типово

Дякую за привітання! Та дякую Вам за те що описуєте ваш досвід , мені це допомогло налаштуватися і не лякатися різних проявів загоювання. Сьогодні написала лікарю , то він теж сказав що це комресіонка десь передавлює , та я застопокоілась , що це тимчасове явище. Сьогодні якийсь максимальний набряк . Але по болю впринципі нормально. Тільки коли сплю , то щось покалує , або коли рухаюсь може щось булькати, це так не звично Груди вже такі гарні , навіть з набряком , що робити перевязки мені, то це улюблена справа чоловіка ))) Так, це взагалі перша ОП в моєму житті. Я 10 років думала над цим та вагалась . Завжди щось ставало на шляху , то дитина була ще маленька , то гроші , то ковід , тепер війна. Короче вдалого моменту годі чекати. Але , в день ОП була максимально спокійна. Я налаштувалась, і все пройшло легко. Ще док на позитиві, це заспокоювало. А наркоз то взагалі враження, я перший раз коли прокинулась, то забула що робила груди і перша моя думка була , як же класно я відпочила. Тож з анестезіологом мені пощастило . Це була жінка . Влаштувала мені класний релакс )))))))
Відповісти з цитуванням