Ооо, ну мої вітання! В наших рядах поповнення)))) Скажіть, виправдались Ваші очікування? Ви так переживали саме за форму.
Рука може мліти бо сильний набряк та давить білизна. Там кожен день якісь нові сюрпризи, постійно болить щось нове, зʼявляються постійно дивні відчуття.
В мене вже скоро 3 місяці і навіть зараз буває що десь трохи тягне, або поболює трохи, але в цілому вже взагалі враження, що вони такі були завжди))) Я вже не ношу білизну, вдягаю тільки безшовний бюстгальтер та силіконові пластирі вдень. Я дуже задоволена і мені прям комфортно. Не можу тільки спати на животі, а все інше як і раніше . В мене є трохи асиметрія (десь 1 см), в мене були свої такі і з лікарем вирішили це не виправляти, в житті це не видно, тільки якщо прям спеціально придивлятись. Ну і коли місячні буває набряк зліва сильніший і одна пря тверда. Але і свої груди різні, так що це норм. Я згадую перші два тижні і аж трохи моторошно, важкувато було))) Ви просто наберіться терпіння, час мине і все буде супер. Чекаємо на ваші фото до/після) Легкої вам реабілітації !
Добавлено через 1 минуту
До речі, як операція? Це був перший ваш досвід. Боялися?
|