Добрий вечір!
Проясню остаточно свою ситуацію.
10.09 основна і перша операція по збільшенню, ментол, капля 395.
Все чудово, окрім того що робота повʼязана з великою кількістю подалання км, нервами і тд.
Через місяць біль у лівій груді, з низу ближче до міжнародних грудки. ЛІКАР (умисно пишу великими), 24/7 зі мною і усі ці 4 міс майже жив мною( признача огляд+УЗІ
Невеличкі локаційні місця скупчення рідини, для мого терміну норм. І так щотижня, огляд+УЗІ. До усього цього додається міжреберна неврологія, болить під лівою лопаткою, аж вдихнути не можу. Ні кашлянуть, ні дай Бог чхнуть((((
Оглядають грудь і паралельно невропатолог лікує невралгію( крапельниці, уколи 4 різних препарати за 1 раз/10 днів. Крапельниці пожили вени, міняли склад крапельниць 4 рази. Це все зі спиною. Далі, Не встановлено слідством….))) ліва міня форму і твердішає і жме наче зараз лопне((
Лікар що оперував признача КТ з контрастом.
Заключення:серома, деформація імпланту. Лікар переглянув відео і набрав сам розповів що імплант перевернувся на 15%. Це вже було візуально помітно.
03.12 мені роблять 2 оп і розсікають капсулу, виймають імплант, все чистять, обробляють і його вставляють. Легка реабілітація. Ходила 4 дні з дренажем, витікало як і при 1 оп.15.12 в одному місці, знятого шва поміччю рідину( потекла серома…. З цього дня я щоденно була у лякаря( і о 8.00 і о 20.00 приймав постійно… на телефоні завжди!!!!
Думали витекла і все, а ні(((( вона збиралась щодня і виходила, лікар обробляв, спостерігав, але…. Обговоривши… запропонував заміну імпланту.
Хочу сказати що за 2 ОП він відмовився брати кошти. Я наполягла і то взяв лише за наркоз.
За новий імплант я сама розуміючи, запропонувала заплатити сама.
26.12 3 ОП, заміна імпланту, в січення старої капсули і розсічення мʼязу що ближче до під мишки.
Дренаж стояв 4 дні.
Док самостійно придбав антибіотик, не той що кололи мені при 1,2 ОП, не дешевий (треба назва знайду, фоткала) мені кололи його внутривенно 4 дні і ним же ще док робив промивання через дренаж. + табл приймала 10 днів.
Огляди, +УЗІ сьогодні.
Я в свого лікаря перша з таким букетом(
Мені шкода себе, свої нерви і звісно здоровʼя!
Але, мені шкода і лікаря, який хоч і чоловік, но дуже переживав і переживає!
Я не медик, але впевнена що саме межреберна невралгія усьому винна, спазм мʼяза, який і так був розсічений при 1ОП крутив капсулу, міняв розташування імпланту… але лікар каже це не то.
Може імплант не прижився….
Молю Бога, щоб все скінчилося🙏🙏🙏🙏 f64f;🙏🙏бо я скоро зійду з розуму! Як писали дівчата, скоро треба робити операцію на голові! Усім легкої реабілітації і контролюйте хворі спини!!!!
|