Перегляд одного допису
Старий 24.12.2024, 13:21
Olena Matkevych Olena Matkevych зараз поза форумом
Новичок

Дописи: 1
Цитували: 0
Olena Matkevych is on a distinguished road
Типово

Я Олена, мені 32 роки. Дуже довго не наважувалась робити мамопластику, через страх, що результат виглядатиме ненатурально. 1,5 роки ходила на консультації до хірургів і не тільки в Києві. Слідкувала за багатьма хірургами в інстаграм, але роботи Тіхонова Ярослава вразили мене своєю естетикою і натуральністю. А після першої консультації вже виникла повна довіра і я прийняла остаточне рішення - оперуватися. Зізнаюся, перед операцією все одно трохи хвилювалась, але Ярослав детально пояснив всі етапи, відповів на всі мої питання і дав відчуття абсолютної впевненості, що я зробила правильний вибір.
На даний момент пройшло 8 міс з моменту операції. Результат перевершив всі мої очікування! Груди виглядають природно, симетрично та дуже красиво. Професіоналізм Ярослава просто вражає, як і увага до деталей. Реабілітація пройшла без ускладнень, а саме головне, що зі мною завжди були на звʼязку і надалі відповідали на усі мої питання, це було дуже важливо для мене, адже чула про випадки не дуже вдалої комунікації у дівчат з іншими хірургами.
Я неймовірно вдячна лікарю та команді за їхню роботу! Тому, дівчата, якщо ви шукаєте професіонала, який виконає операцію на найвищому рівні, сміливо звертайтеся до Ярослава. Це рішення, про яке я жодного разу не пошкодувала!
Відповісти з цитуванням