Добрий день.
Дівчата, підкажіть мені будь ласка, може у когось була схожа ситуація…
10.09 зробила ОП, ментор, 395, під мʼяз, без підтяжки.
Перший місяць все було ок, майже нічого не турбувало. Важке не тягала, за руки мене не смикали, але з 4 тижнів почала боліти спина (остеохондроз, між реберна нівралгія) і віддавало в сердце і почало боліти в нижній частині лівої груді (між грудями в низу і віддавало в ліку сторону наче мʼязи). Огляд робив щотижня, УЗІ не показувало нічого. Незначні локаційні збори рідини, впихнули мені між грудей бінт, піддавлював на ліву сторону і прописали серрату. Ні про серому ні запалення мова не йшла. Далі моя спина стала ще гірше боліти, поклали в лікарню, крапельниці, уколи … а ліва грудь так і боліла.
Узі робила систематично разом з лікарем. Близько 3 тижнів тому, після закінчення лікування спини, ліва грудь змінила свій розмір, з внутрішньої сторони збільшилась на 1 см.і стала твердішою. Права вже як рідна, мʼяка!
Знову УЗІ, КТ з контрастом, запалення в нижній частині (зі слів хірурга, в заключенні лише серома). Рідини наче й не багато до 1 см. Призначив антибіотик, серрату, немісіл і ще шось на травах. Стан без змін. Тіки біль пройшла повністю. Але набряк і твердота так і тримається. Після курсу ліків пройшло 2 тижні.
Що робити?
Завтра знов Узі і огляд(
Чи це лікується взагалі? Чи треба різати, діставати там все, заново встановлювати…
|