Перегляд одного допису
Старий 27.11.2024, 10:09
Vitory Vitory зараз поза форумом
Новичок

Дописи: 4
Цитували: 0
Vitory is on a distinguished road
Типово Дрога О.І. і мій новий ніс

Всім привіт, давно хотіла написати відгук про свою риносептопластику від Дроги Олексія Івановича м.Кременчуг, так як сама відгуків так і не знайшла.

Консультація: Дуже приємний і цікавий хірург, одразу сприяє до себе і внушає довіру 😁, або я просто так сильно хотіла новий ніс 😂

Аналізи: Стандартний набір аналізів і досліджень пройшла за місяць і за тиждень до дня операції, все відправляла в клініку, доречі дівчата в клініці це окреме задовлонння.

7.08.2023 день моєї операції
Олексій Іванович накреслив свою геометрію на моєму великому носі, анестезіолог проконсультував і зробив проби, не вспіла моргнути як мене покликали в операційну, в наркоз зайшла дуже швидко навіть до 5ти не дорахувала. Це була моя перша лип нація в житті і перший наркоз, тому це було саме страшне для мене, напевно як і всі бояться не прокинутись або прокинутись під час операції 😂

З наркозу вийшла прекрасно, першу годину хотілось спати, а потім як понесло))))) Адреналін. До вечора з сусідкою по палаті були дуже активні.

Реабілітація: на наступний день після операції я поїхала додому, в носі були трубки на носі лангет, дихати я могла нормально і це радувало. Набряки і синці вже були помітні дуже сильно. перші 4 дні я лежала і мріяла про те як мені витягнуть ті трубки з носа 😂, бо було дуже не зручно з ними, ніс промивала і мазала шов під носом.

Доречі шов в мене тільки під носом на колюмелі)))) таку вона має назву) сама і не знала))))

Перші 4 дні вдома, було не те щоб погано, просто був дискомфорт в носі через трубки, і Увага!! Нічого не боліло зовсім, я була в шоці, жодної болі. А ще я чомусь спала на спині не знаю нафіга, бо потім спитала у лікаря а він спитав у мене «А я говорив тобі що не можна спати на боці?» І я зрозуміла що треба менше читати Гугл а більше слухати лікаря.

В понеділок 7.08 була операція, в пʼятницю 11.08 я була на першому післяопераційному прийомі, мені нарешті витягли ті дренажі(трубки), і життя заграло новими фарбами )))))
З цього дня я офіційно виходила в люди, нарешті ходила в магазин і гуляла на вулиці. Набряки спустились на щоки і я була схожа на бульдожку, синці вже були жовті.

Мені змінили лангет на більш мʼякий і ще залишилось мазати шви.

Ніяких дискомфорт них відчуттів чи болі.

На 12 день після операції треба було їхати знімати лангет і шви, але я поїхала на 14 день. І все)))))

Далі рекомендації лікаря, робити массаж, доречі я і зараз роблю періодично
Ніс з кожним тижнем змінювався, набряки були десь перші пів року прям помітні для мене, потім вже не такі явні.

Моє обличчя трохи мене підвело, бо права сторона в мене в більший тонусі ніж ліва, і права сторона потягнула мій носик трохи вправо(кінчик). І тому я приїздила до Дроги кожні 2 місяці і він колов мені (безкоштовно) щось в ніс)))) доречі і ось я була на прийому і він вколов мені знову. Зараз ніс не так сильно веде в бік як на початку, бачу тільки я і чоловік.

Висновки: 7-10 днів після операції і ви можете виходити на роботу.
Дрога чудовий хірург і гарний спеціаліст.
Клініка комфортна, дівчата класні всі привітні
Реабілітація легка і комфортна

Я ще робила нижнє блефаро разом з носом, то це взагалі кайф, очі нарешті не втомлені

Додаю фото: на фото де 3 мене там зверху я і мій горбун До, далі Проектування Дроги, знизу результат рівно через рік після операції
Ну і фотки які я робила на протязі року для свого інста.

Фууух ніби все написала. Якщо будуть питання, пишіть.)))))
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  6fd4bc0f.jpg
Переглядів: 202
Розмір:  43,5 КБ
ID:	14993   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  98909f12.jpg
Переглядів: 146
Розмір:  60,7 КБ
ID:	14994   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  923158e5.jpg
Переглядів: 134
Розмір:  48,2 КБ
ID:	14995   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  35bcb423.jpg
Переглядів: 210
Розмір:  49,7 КБ
ID:	14996   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  8a7133ee.jpg
Переглядів: 193
Розмір:  40,5 КБ
ID:	14997  

Востаннє редагував Vitory: 27.11.2024 о 10:15.
Відповісти з цитуванням